Bicicleta ergometrica recumbent Nordic Track USA VR21

Bicicleta recumbent Nordic Track USA VR19 este echipata cu o volanta de 7kg. Comenzile pe manere usureaza antrenamentul dvs.
Cod produs: 18726
Garantie: 24 luni
Disponibilitate: Indisponibil
Tel: 0770-488.949
Tel: 0799-787.866
        
Comenzi email:
comenzi@clickbox.ro
3.890,00 LEI
TVA inclus
Nume produs:  Bicicleta ergometrica recumbent Nordic Track USA VR21
Producator:  Nordic Track

Descriere produs:
 Bicicleta recumbent Nordic Track USA VR19 este echipata cu o volanta de 7kg. Comenzile pe manere usureaza antrenamentul dvs.


Bicicleta ergometrica recumbent Nordic Track USA VR21 Foto 2

Informatii generale:   Informatii generale:
5 "BACKLIT DISPLAY
Urmăriți-vă caloriile totale arse și evolutia antrenamentului pe un afișaj iluminat, ușor de citit. Un unghi larg de vizualizare facilitează citirea rezistenței, timpului, distanței, pulsului și caloriilor arse.
SCAUN CU SUPORT LOMBAR
Faceti exercitii în confort cu designul scaunului bicicletei VR19. Scaunul supradimensionat, cu amortizare, este construit cu suport lombar, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă concentrați asupra antrenamentului.
DIVERTISMENT IN TIMPUL ANTRENAMENTULUI CU NordicTrack VR19
Lucrati in timp ce va antrenati atasand tableta pentru a vă bucura de muzica și filmele preferate sau rezolvati probleme de serviciu. * Tableta nu este inclusă.
CU NordicTrack VR19 Beneficiați mai mult de orice antrenament cu tehnologie iFit® *. Cu iFit poti a urmări progresul dvs., pentru a replica rute de ciclism în aer liber cu Google Maps ™, pentru a vă antrena cu formatori personali și pentru a personaliza antrenamentele potrivit obiectivelor dvs.
Abonament iFiT coach inclus pe un an
RAMANETI CONCENTRAT CU NordicTrack VR19 Păstrați focalizarea în timp ce schimbați intensitatea. Comenzile integrate ale mânerului vă permit să selectați antrenamentul și să vă modificați rezistența fără a vă lua mâinile de pe mâner. Comenzile simple schimbă antrenamentul fără a vă compromite stabilitatea.
CADRUL RECUMBENT
Avand ca tinta confortul, designul bicicletei de acest tip își plasează pedalele ergonomice extra-largi direct în fața dvs. Iar scaunul cu spătar ergonomic cu suport lombar ofera suport pentru spatele dumneavoastră. Acest design vă permite să vă bucurați de antrenament și să urmăriți obiectivele de antrenament într-o poziție confortabilă, relaxată.
Designul inovator elimină baza obișnuită a bicicletelor, astfel încât este ușor să vă urcati sau coborati de pe bicicletă fara a mai fi nevoie sa treceti picioarele peste cadru. Începeți antrenamentul rapid și ușor.
7KG VOLANT
Proiectat pentru performanță, pedalarea este incredibil de lina, acest volant greu, de 7 kg, asigură o miscare mai naturală. Veți simți diferența în primul antrenament.
PEDALE ERGONOMICE EXTRA-LARGI
În plus, pentru a se potrivi fiecărui picior, aceste pedale concepute ergonomic dispun de curele reglabile pentru stabilitate sporită în timp ce pedalati.
SENZORI DE PULS
Rămâi în zona țintă a ritmului cardiac pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de fitness. Senzorii CardioGrip ™ sunt încorporați în ambele manere pentru o citire rapidă și precisă a ritmului cardiac.
SUPORT STICLA DE APĂ
Stați hidratati în timpul antrenamentului prin menținerea sticlei de apă la indemana.
ROTI DE TRANSPORT
Mutați repede bicicleta din cameră în cameră cu ajutorul roților de transport montate în față.
TASTE CONTROL ONETOUCH ™ Comenzile rapide, receptive ajustează rezistența aproape instantaneu la atingerea unui buton. Focalizarea dvs. rămâne pe antrenament, în loc să parcurgeți opțiunile.
IFIT® ENABLED
Un program revoluționar de instruire interactivă, tehnologie iFit® vă ajută să obțineți mult mai mult din fiecare antrenament. Obțineți un nou antrenament în fiecare zi, urmăriți-vă progresul, replicați rutele de antrenament din viața reală cu Google Maps ™ și personalizați pregătirea pentru obiectivele dvs. * Necesită un abonament iFit®, vândut separat.
VENTILATOR CU FUNCTIA AUTOBREEZE ™
Rămâi racorit și confortabil cu ventilatorul supradimensionat care ajustează automat viteza sa pentru a se potrivi cu viteza antrenamentului. Sau personalizați-vă confortul cu comenzile ventilatorului din consola.


Categorie bicicleta:   Semiprofesionala

Greutate maxima admisa (kg):   125

Greutatea volantei (kg):   7

Timp:   Da

Distanta:   Da

Viteza:   Da

Consum de calorii:   Da

Senzori puls:   Da

Afisare grafica:   Da

Programe de antrenament:   32

Tastatura rezistenta la transpiratie:   Da

Sistem de franare:   Magnetic SMR

Alimentare la priza(230V):   Da

Reglarea sa pe orizontala:   Da

Cadru jos pt urcare usoara:   Da

Roti pentru transport:   Da

Reglaj pt orizontalitate:   Da

Detalii garantie:   24

Dimensiuni produs (cm):   137X64X131

Greutate produs (kg):   48

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept