Banda de alergare Nordic Track USA T10.0

Banda de alergare Nordic Track T10.0 este echipată cu display de 7 inch, care permite citirea cu ușurință a informațiilor afișate referitoare la parametrii antrenamentului. Sistemul de amortizare reglabil este foarte eficient, transformând alergarea pe bandă într-o experiență inedită. În funcție de rezultatele urmărite puteți alege unul dintre cele 20 de programe presetate pe care banda de alergare vi le pune la dispoziție.
Cod produs: 18673
Garantie: 24 luni
Disponibilitate: Indisponibil
Tel: 0770-488.949
Tel: 0799-787.866
        
Comenzi email:
comenzi@clickbox.ro
5.990,00 LEI
TVA inclus
Nume produs:  Banda de alergare Nordic Track USA T10.0
Producator:  Nordic Track

Descriere produs:
 Banda de alergare Nordic Track T10.0 este echipată cu display de 7 inch, care permite citirea cu ușurință a informațiilor afișate referitoare la parametrii antrenamentului. Sistemul de amortizare reglabil este foarte eficient, transformând alergarea pe bandă într-o experiență inedită. În funcție de rezultatele urmărite puteți alege unul dintre cele 20 de programe presetate pe care banda de alergare vi le pune la dispoziție.

Descarca manual:
Manual de utilizare Nordic Track T10.0.pdf

Banda de alergare Nordic Track USA T10.0 Foto 2

Informatii generale:   Tehnologia SpaceSaver® inovatoare cu sistem telescopic Easylift ™ Assist vă ajută să ridicați și să pliați suprafața de alergare, pentru economie de spațiu.

Sistemul de amortizare combină suprafața de alergare specifică benzilor de alergare, care reduce impactul asupra genunchilor și gleznelor, cu suprafața asemănătoare celei naturale.

Prin simpla atingere a unui buton puteți regla gradul de încinare până la 12%, pentru a antrena grupe de mușchi specifice și pentru a arde mai multe calorii. Atunci când alegeți să vă antrenați pe un straseu personalizat Google Maps, sistemul iFit ajustează automat gradul de înclinare pentru a simula suprafața naturală de alergare.

Datorită suportului integrat pentru tabletă vă puteți bucura de emisiunile preferate, muzică și filme în timpul antrenamentului. Sistemul audio integrat oferă un sunet de înaltă calitate prin cele două difuzoare de 2 inch.

Display-ul retroiluminat de 7 inch vă oferă posibilitatea să urmăriți pe parcursul alergării progresul dumneavoastră, prin afișarea funcțiilor importante: viteză, timp, distanță, puls și calorii arse. Puteți urmări progresul pe o pistă de curse afișată pe ecran.

IFIT® BLUETOOTH® SMART enabled - puteți conecta tableta pentru a maximiza experiența dumneavoastră cu programe personalizate de instruire, statistici, rute Google Maps și multe altele. Este necesară calitatea de membru, achiziționată separat.

Prin simpla atingere a unui buton puteți regla viteza antrenamentului și gradul de înclinare a suprafeței de alergare;
Motorul Commercial DurX de 3 CP asigură un antrenament de durată, sigur și silențios. Motorul este prevăzut cu carcasă mare pentru un nivel redus de vibrații și ventilator dublu pentru răcire.

Senzorii CardioGrip ™ pentru monitorizarea frecvenței cardiace sunt poziționați în ambele mânere pentru o citire rapidă și precisă.

Banda este prevăzută cu ventilator supradimensionat care își ajustează automat viteza pentru a se adapta vitezei de antrenament.

Pentru obținerea rezultatelor dorite, puteți alege antrenamentul potrivit în funcție de obiectivele dumneavoastră. Banda dispune de 20 de programe de antrenament.Categorie banda de alergat:   Semiprofesionala

Tip banda de alergat:   Electrica

Greutate maxima admisa(kg):   125

Suprafata de alergare(cm):   152 x 51

Masurarea timpului:   Da

Distanta de antrenament:   Da

Viteza (km/h):   0-22

Consum de energie:   Da

Masurarea pulsului:   Da

Gradul de inclinare:   0 - 12%

Programe individuale in functie de puls:   Da

Programe in functie de inclinatie/viteza/combi:   Da

Alegerea vitezei (Direct Speed):   Da

Cheie de siguranta pt oprirea benzii:   Da

Setarea vitezei si inclinatiei de la computer:   Da

Putere medie electromotor (kW/CP):   3

Putere maxima electromotor(kW/CP):   4.5

Viteza minima/maxima (km/h) - setat electronic:   0 - 22

Setarea gradului de inclinatie:   Electronic

Dimensiuni produs (cm):   202 x 91 x 161

Dimensiuni pliata (cm):   105 x 91 x 176

Dimensiuni colet (cm):   210 x 77 x 35

Greutate produs (kg):   93

Garantie:   Motor 5 ani
Cadru 10 ani
Componente electrice 2 ani


x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept