BENZI DE ALERGARE

Banda de alergat reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a alerga chiar si la tine acasa. Clickbox.ro ofera o gama variata de benzi de alergare: benzi de alergare electrice si magnetice, benzi de alergare pentru acasa, benzi de alergare semiprofesionale, benzi de alergare profesionale pentru sali de fitness. Pentru alegerea corecta a benzii de alergare te sfatuim sa tii cont de greutatea maxima admisa, viteza de alergare, inclinatie, etc. Iti vom oferi cel mai bun sfat pentru a alege banda de alergat potrivita.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Greutate maxima admisa(kg)
Categorie banda de alergat
Suprafata de alergare(cm)
Gradul de inclinare
Tip banda de alergat
Valuta:
Banda de alergare Semiprofesional Nordic Track USA Elite 2500 cu tableta Android
11.600,00 LEI

Statisticile antrenamentului, opțiunile de programe și chiar site-urile dvs. preferate îți îmbogățesc experiența de fitness pe banda echipata cu ecran tactil cu functie de mavigare pe internet. Produsul este echipat cu iFit, un program inovator ce va permite accesul la programe nelimitate de antrenament, antrenamente personalizate concepute de antrenori personali, antrenamente interactive alaturi de antrenori si formatori de fitness precum si selectarea de trasee de oriunde din lume ce vor fi afisate pe displayul dumneavoastra cu ajutorul GoogleMaps( aveți nevoie abonament iFit pentru a vă conecta la acest serviciu motivațional).   RunnersFlex - Amortizare Tu decizi pe ce tip de suprafata vrei sa alergi, cu Runners Flex ™ sistemul de amortizare vă oferă posibilitatea de a alege intre o suprafata dura ce imita alergarea in aer liber sau activati-l pentru o absorbție mare a impactului și confortul articulației.  

Banda de alergare Nordic Track T19.0
11.804,03 LEI

Banda de alergat Nordic Track T19.0 este destinata folosirii in centre de recuperare, centre Spa, hoteluri, dar si uzului casnic intensiv. Motorul puternic de 3.8 CP asigura silentiozitate in timpul functionarii si o viteza a antrenamentului de pana la 22 km/h. Gradul de inclinare al benzii se poate seta electronic printr-o singura atingere a butonului, intre 1 si 15%, pentru ca dificultatea antrenamentului sa fie aleasa cu usurinta.

Banda de alergare Nordic Track USA Commercial 2450
11.900,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track Commercial 2450 are multiple caracteristici interesante, printre acestea aflându-se ecranul touchscreen de 10 inch care se poate conecta la internet, un suport reglabil pentru tabletă, și designul durabil WhisperQuiet™ de reducere a zgomotului. Împreună cu opțiunile premium de divertisment, o suprafață de alergare de mari dimensiuni, sistem de amortizare reglabil, posibilitatea de a înclina și de a declina suprafața de alergare și un motor cu puterea continuă de 4 CP, banda oferă dotările necesare pentru a rămâne motivat pentru un antrenament de înaltă performanță.

Banda de alergare Nordic Track T22.0
11.967,21 LEI

Banda de alergare semiprofesionala Nordic Track T22.0 dispune de 30 de programe presetate, pentru ca utilizatorul sa beneficieze de un antrenament diversificat. Consola se poate conecta la reteaua wireless de internet, se pot verifica e-mail-urile si totodata se poate naviga prin diferitele programe de antrenament ale benzii. Banda se poate conecta la sistemul iFit Live pentru un antrenament interactiv personalizat ce se poate descarca direct de pe internet (optional). Prin sistemul iFit Live si Google maps se poate alege un traseu de alergare oriunde in lume. Ecranul afiseaza imaginile de pe traseu, iar banda de alergare isi schimba viteza si inclinatia in functie de traseul ales. Articulatiile sunt protejate in timpul alergarii datorita sistemului de amortizare a socului "QuadFlex". Banda de alergat ocupa spatiu redus de depozitare datorita sistemului "Space Saver".

Banda de alergare Nordic Track T22.5
12.474,85 LEI

Banda de alergat Nordic Track T22.5 este potrivita pentru antrenamentul casnic sau in centrele spa, centrele de recuperare, hoteluri etc. Display-ul color Touch Screen cu diagonala de 7 inch permite conectarea la Internet (wireless) si dispune de browser Android. Prin conectarea la reteaua wireless utilizatorul poate verifica mail-ul, poate naviga pe paginile de internet preferate si totodata prin diferitele programe de antrenament ale benzii. Datorita constructiei robuste, banda suporta o greutate maxima a utilizatorului de 160 kg.

Banda de alergare Nordic Track PRO 3000
12.954,82 LEI

Banda de alergat Nordic Track PRO 3000 (model 2014) este echipata cu un motor avand o putere medie de 3,5 CHP si una maxima de 5 CHP.^Consola mai contine ventilator, boxe si intrare USB pentru iPod si MP3^Consola contine un buton pentru ajustarea inclinatiei consolei pentru o mai buna vizionare a programelor.^Banda poate fi conectata la sistemul iFit Live pentru un antrenament interactiv personalizat ce se poate descarca direct de pe internet (optional). Prin sistemul iFit Live si Google maps se poate alege un traseu de alergare oriunde in lume. Ecranul afiseaza imaginile de pe traseu, iar banda de alergare isi schimba viteza si inclinatia corespunzator traseului ales.

Banda de alergare Nordic Track Elite 4000 – Model 2015
13.434,12 LEI

Banda poate fi conectata la sistemul iFit Live pentru un antrenament interactiv personalizat ce se poate descarca direct de pe internet (optional). Prin sistemul iFit Live si Google maps se poate alege un traseu de alergare oriunde in lume. Ecranul afiseaza imaginile de pe traseu, iar banda de alergare isi schimba viteza si inclinatia corespunzator traseului ales.

Banda de alergare pentru copii Panatta Buck Runner
14.270,48 LEI

Banda de alergat Panatta Buck Runner este destinata folosirii de catre copii cu varsta intre 3 si 8 ani. Banda permite antrenamentul cu o viteza de pana la 10 km/h. Cu ajutorul benzii de alergat, copilul invata sa alerge corect, sa isi coordoneze miscarile si respiratia.

Banda de alergare Nordic Track T25.0
15.834,67 LEI

Banda de alergat Nordic Track T25.0 este destinata folosirii in centre de recuperare, centre spa, corporatii. Datorita motorului puternic de 3.8 CP antrenamentul se poate desfasura cu o viteza de pana la 22 km/h. Antrenamentul cu banda de alergat Nordic Track T25.0 este eficient si diversificat datorita celor 28 de programe de care banda dispune. Consola benzii contine ventilator, boxe si intrare USB pentru iPod si MP3. Sistemul de amortizare "QuadFlex Precision Calibration Cushioning" absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand gleznele utilizatorului. Viteza si gradul de inclinare al benzii se pot regla in timpul antrenamentului cu o singura apasare de buton. Banda dispune de tehnologia 1 Touch Decline Control (declinatie 0-3%).

Banda de alergare Nordic Track USA Elite 5000
15.990,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track Elite 5000 dispune de cele mai performante caracteristici și componente și de cea mai avansată tehnologie de care dispune brandul. Televiziune de înaltă definiție, display touchscreen cu opțiunea de conectare la internet. Banda dispune de tehnologiile OneTouch ™ și iFit®. Pentru performanță premium, banda a fost echipată cu sistem de amortizare reglabil, două ventilatoare și un dispozitiv wireless pentru monitorizarea pulsului.

Banda de alergat electrica inSPORTline Gardian G12
17.317,17 LEI

Banda de alergat Gardian G12 este un model nou aparut de la inSPORTline, cu numeroase dotari si desgin elegant. Cadrul robust suporta o greutate maxima de pana la 200 kg, si este foarte stabil, avand o greutate de 265 kg. Manerele solide, suprafata de alergat mare, cheia de siguranta, cele 2 sine aderente, suspensiile Silent Block ofera un antrenament sigur si confortabil. Viteza maxima de pana la 23 km/h si inclinarea maxima de 20% ii va multumi si pe cei mai pretentiosi sportivi. Banda este prevazuta cu sistem de nivelare a suprafetei si roti de transport.

Banda de alergare Stex S25T
21.449,32 LEI

Banda de alergat Stex S25T este destinata antrenamentului profesional, in sali de fitness, centre de recuperare, hoteluri. Datorita constructiei robuste, banda de alergat suporta o greutate maxima a utilizatorului de 180 kg. Suprafata de alergat de mari dimensiuni (160x56 cm) sporeste confortul utilizatorului in timpul alergarii, oferindu-i acestuia libertate de miscare. Banda permite variatii semnificative in intensitatea antrenamentului datorita gradului de inclinare reglabil electronic de pana la 20%. Cele 26 de programe asigura eficienta antrenamentului si duc la diversificarea acestuia. Sistemul de amortizare al benzii absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand astfel articulatiile utilizatorului.

Banda de alergare Stex S23TX
22.300,22 LEI

Banda de alergat Stex S23T dispune de o suprafata de alergat de mari dimensiuni (156x54 cm), asigurand confortul utilizatorului in timpul antrenamentului, oferindu-i acestuia libertate de miscare. Cu ajutorul celor 26 de programe, utilizatorul poate obtine un antrenament eficient si diversificat. Banda de alergat permite variatii semnificative in intensitatea antrenamentului datorita gradului de inclinare reglabil electronic pana la 16%. Constructia solida a benzii de alergat permite utilizarea acesteia de persoane cu greutatea de pana la 180 kg.

Banda de alergare Panatta Bora 2012
24.000,00 LEI

Banda de alergare Panatta Bora 2012 este o banda profesionala, destinata salilor de fitness, centrelor de recuperare medicala etc. Banda de alergat dispune de o suprafata mare de alergare (L 152 x l 55 cm), astfel antrenamentul fiind confortabil. Eficienta antrenamentului este data de gradul mare de inclinare (pana la 15%), dar si de viteza care poate fi atinsa in timpul alergarii, de maximum 22 km/h.

Banda de alergare Panatta Ghibli 2012
28.550,40 LEI

Banda de alergare profesionala Panatta Ghibli 2012 este dotata cu ventilator pentru a spori confortul utilizatorului in timpul alergarii. Antrenamentul poate fi diversificat cu ajutorul celor 10 programe de antrenament de care dispune banda de alergat. Eficienta antrenamentului este data de viteza de pana la 25 km/h.

Banda de alergare Panatta GhibliTV 2012
38.291,13 LEI

Banda de alergare profesionala Panatta Ghibli 2012 este dotata cu ventilator pentru a spori confortul utilizatorului in timpul alergarii. Antrenamentul poate fi diversificat cu ajutorul celor 10 programe de antrenament de care dispune banda de alergat. Eficienta antrenamentului este data de viteza de pana la 25 km/h. Banda de alergare este dotata cu ecran TV 15''.

Banda de alergare Panatta Pininfarina Platinum
47.024,27 LEI

Banda de alergare Panatta Pininfarina Platinum este ideala pentru utilizarea in sali de fitness. Banda dispune de design modern si robust, suportand o greutate maxima de 230 kg. In timpul antrenamentului utilizatorul poate seta electronic viteza si gradul de inclinare, in functie de nivelul de dificultate dorit. Sistemul de amortizare al benzii absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand articulatiile utilizatorului.

Banda de alergare Precor TRM 811
47.803,51 LEI

Banda de alergat Precor TRM 811 este destinata uzului profesional, in sali de fitness. Banda este echipata cu motor de 4 CP si cu display LED ce afiseaza cei mai importanti parametri ai antrenamentului.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept