BENZI DE ALERGARE

Banda de alergat reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a alerga chiar si la tine acasa. Clickbox.ro ofera o gama variata de benzi de alergare: benzi de alergare electrice si magnetice, benzi de alergare pentru acasa, benzi de alergare semiprofesionale, benzi de alergare profesionale pentru sali de fitness. Pentru alegerea corecta a benzii de alergare te sfatuim sa tii cont de greutatea maxima admisa, viteza de alergare, inclinatie, etc. Iti vom oferi cel mai bun sfat pentru a alege banda de alergat potrivita.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Greutate maxima admisa(kg)
Categorie banda de alergat
Suprafata de alergare(cm)
Gradul de inclinare
Tip banda de alergat
Valuta:
Banda de alergare inSPORTline Club
6.119,00 LEI

Banda de alergat este perfecta pentru antrenamentele din salile de fitness, cluburi sau hoteluri. Banda dispune de 10 programe presetate pentru ca antrenamentul sa fie eficient si diversificat. Suprafata de alergat de mari dimensiuni (153x51 cm) asigura confortul utilizatorului in timpul alergarii. Antrenamentul cu banda de alergat inSPORTline Club se poate desfasura cu o viteza de pana la 18 km/h.

Banda de alergare electrica LifeSpan TR4000I
6.590,00 LEI

Banda de alergare Life Span TR4000i este pliabila, potrivita pentru orice locuinta. Are un motor de 3.25 CP, iar displayul este LCD Blue Blacklit 6.5” unde sunt afisate informatii utile in timpul antrenamentului: timp, viteza, gradul de inclinare, numar de calorii consumate, distanta parcursa in km, numar de pasi si puls. Cu o posibilitate de ajustare a gradului de inclinare intre 0-15% si a vitezei 0.8-20 km/h, aceasta banda ofera utilizatorului un antrenament eficient la intensitatea dorita. Banda de alergare TR 4000i dispune de 21 programe de antrenament: 2 programe MyZone centrate pe monitorizarea pulsului, 2 programe ce pot fi personalizate de catre utilizator si 17 programe presetate (5 weight management, 5 healthy living, 7 sports training). Selectand, de exemplu, programul MyZone Constant, TR4000i va ajusta automat inclinatia si viteza pentru a mentine pulsul utilizatorului constant. -Functia Intelli-Step monitorizeaza numarul de pasi parcursi in timpul antrenamentului, fiind perfect pentru a masura ritmul cu care va indepliniti obiectivele zilnice de miscare.^ -In cazul in care trebuie sa intrerupeti antrenamentul, Intelli-Guard este o functie de siguranta ce intervine automat si opreste banda dupa 20 de secunde de functionare fara utilizator, pentru a elimina riscul accidentarii altor persoane.^ -Intelli-Key este un sistem de ghidare a operatiunilor consolei, prin intermediul unor lumini inteligente de pe butoane, care se aprind automat atunci cand trebuie apasate pentru continuarea antrenamentului.

Banda de alergare Reebok T5.2
6.655,03 LEI

Banda de alergare Reebok T5.2 face parte din categoria "Performance", recomandata alergatorilor avansati, cu ecran Touchscreen color, conectare iPod, difuzoare, centura puls Polar si reglarea vitezei fara atingerea tastelor computerului cu ajutorul unor senzori pozitionati in manere (sistemul brevetat Motion Control - foarte util pe parcursul alergarii). Banda de alergat Reebok T5.2 are o constructie robusta si suporta o greutate maxima a utilizatorului de 150 kg. Confortul este sporit in timpul alergarii datorita suprafetei de alergat de mari dimensiuni (150x50 cm). Durata de viata a covorului de alergare este de lunga durata datorita celor 2 straturi din care este format. Sistemul de amortizare Swing Arm Suspension System protejeaza incheieturile utilizatorului, absorbind socurile in timpul alergarii. Cele 44 de programe fac ca antrenamentul cu banda Reebok T5.2 sa fie eficient si diversificat.

Banda de alergare Nordic Track C 500
6.690,00 LEI

Banda de alergat Nordic Track C 500 este destinata folosirii in hoteluri, centre de recuperare, centre Spa. Suprafata de alergare de mari dimensiuni (152x51 cm) de care dispune banda asigura confortul utilizatorului in timpul antrenamentului. Banda ofera posibilitatea unui antrenament eficient si diversificat datorita programelor de care dispune. Consola benzii contine ventilator care se adapteaza in functie de viteza de alergare, intrare USB pentru iPod si 2 difuzoare si ofera posibilitatea conectarii la sistemul iFit live pentru un antrenament interactiv personalizat ce se poate descarca direct de pe internet. Antrenamentul cu banda de alergat Nordic Track C 500 se poate desfasura cu o viteza reglabila electronic de pana la 22 km/h, iar gradul de inclinare se poate seta, printr-o singura apasare de buton, pana la 15% (One Touch Incline)

Banda de alergare Nordic Track T15.0 (Model 2016)
6.990,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track T15.0 excelează în performanță, stabilitate și inovare. Cu o viteză maximă a alergării de 22 km/h și înclinarea suprafeței de alergare până la 15%, banda este ideală pentru antrenament eficient, Suprafața de alergare de mari dimensiuni (155 x 51 cm) sporește confortul în timpul alergării, oferind utilizatorului libertate de mișcare. Caracteristicile interactive, incluzând compatibilitatea iFit Live și sistemul audio Intermix, oferă bucuria antrenamentului.

Banda de alergare Nordic Track T15.0
6.990,14 LEI

Banda de alergat Nordic Track T15.0 este destinata folosirii in hoteluri, centre de recuperare, centre Spa. Suprafata de alergare de mari dimensiuni (154x51 cm) de care dispune banda asigura confortul utilizatorului in timpul antrenamentului. Banda ofera posibilitatea unui antrenament eficient si diversificat datorita programelor de care dispune. Consola benzii contine ventilator cu 2 viteze pentru racorire in timpul alergarii, intrare USB pentru iPod si difuzoare si ofera posibilitatea conectarii la sistemul iFit live pentru un antrenament interactiv personalizat ce se poate descarca direct de pe internet. Antrenamentul cu banda de alergat Nordic Track T15.0 se poate desfasura cu o viteza reglabila electronic de pana la 22 km/h, iar gradul de inclinare se poate seta, printr-o singura apasare de buton, pana la 15%.

Banda de alergare Nordic Track T17.5 (Model 2016)
7.490,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track T17.5 este echipată cu motor silențios, puternic, și dispune de cea mai bună tehnologie în domeniul fitness. Datorită dotărilor, obiectivele antrenamentului pot fi atinse mai ușor și eficient. Motorul cu puterea continuă de 3 CP, prevăzut cu sistem de auto-răcire, permite antrenamentul cu viteză de până la 22 km/h, reglabilă cu ușurință cu ajutorul comenzii 1-Touch.

Banda de alergare Nordic Track T18.0
7.552,66 LEI

Banda de alergat Nordic Track T18 ofera utilizatorului 28 de programe pentru un antrenament diversificat. Datorita covorului de alergare de dimensiuni mari (L 152 x l 51 cm) si sistemului de absorbtie a socurilor, antrenamentul cu banda de alergare Nordic Track T18 este sigur si confortabil.^ Banda de alergare ocupa spatiu de depozitare redus datorita sistemului de pliere.

Banda de alergare Nordic Track T16.0
7.676,45 LEI

Banda de alergat Nordic Track T16.0 este destinata folosirii in centre de recuperare, centre spa, hoteluri. Banda este ideala pentru antrenamentul casnic intensiv. Datorita constructiei solide, banda suporta o greutate maxima a utilizatorului de 160 kg. Consola benzii poate fi conectata la sistemul iFit Live pentru un antrenament interactiv personalizat ce se poate descarca direct de pe internet. Sistemul de amortizare Quad Flex Cushioning absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand astfel articulatiile utilizatorului.

Banda de alergat inSPORTline inCondi T5000i
7.751,00 LEI

Banda de alergare Insportline T5000i este destinata folosirii in cluburi, centre spa, hoteluri. Antrenamentul cu banda de alergat Insportline T5000 este confortabil datorita suprafetei de alergat de mari dimensiuni. Sistemul de amortizare cu care banda este dotata absoarbe socurile in timpul antrenamentului, protejand gleznele utilizatorului. Banda dispune de constructie solida, suportand o greutate maxima a utilizatorului de 200 kg, iar cele 99 programe presetate confera diversitate si eficienta antrenamentului.

Banda de alergare semiprofesionala Diadora Exess 12.5
7.830,00 LEI

Banda de alergat semiprofesionala Diadora Exess 12.5 este un aparat de fitness potrivit pentru toti sportivii care doresc sa se antreneze si la domiciuliu. Echipat cu motor puternic de 3.5 CP si un covor rezistent de 1,8mm. Banda dispune de 36 programe cu comanda electronica pentru ca antrenamentul sa fie eficient si diversificat. Sistemul de amortizare reduce impactul in timpul alergarii cu pana la 25%, protejand incheieturile utilizatorului. Datorita constructiei robuste, banda de alergare suporta o greutate a utilizatorului de 140 kg.

Banda de alergare Nordic Track T17.2
7.859,76 LEI

Banda de alergat Nordic Track T17.2 ofera posibilitatea unui antrenament eficient si diversificat datorita celor 32 de programe disponibile. Suprafata de alergare de mari dimensiuni (152x51 cm) asigura confortul utilizatorului in timpul alergarii. Utilizatorul poate seta gradul de inclinare sau viteza in timpul antrenamentului prin simpla apasare a unui buton. Consola benzii contine ventilator, boxe si intrare USB pentru iPod si MP3. Sistemul de amortizare "Quad Flex Cushioning Folded" absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand articulatiile utilizatorului.

Banda de alergare semiprofesionala Nordic Track USA T14.0
7.889,76 LEI

DISPLAY 7 "WEB-ENABLED TOUCHSCREEN Acest ecran tactil, oferă o mulțime de interacțiuni și divertisment pentru a împiedica monotonia antrenamentului. Se integrează cu tehnologia iFit și este echipat cu browser pentru a vă bucura de navigarea online. TASTE CONTROL TIP ONETOUCH ™ Comenzile rapide și de reacție ajustează viteza și înclinația în câteva secunde prin atingerea unui buton. Păstrați-vă accentul pe antrenament, în loc să cautati in meniu. VENTILATOR DUAL CU FUNCTIA AUTOBREEZE Rămâi confortabil si racorit cu ventilatorul supradimensionat care ajustează automat viteza pentru a se potrivi cu viteza antrenamentului. 32 APLICAȚII DE LUCRU Obțineți formarea dorită cu antrenamentele încorporate concepute de un instructor personal certificat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness. Alegeți programele de calorii, de control al ritmului cardiac, de înclinare și programe de antrenament de viteză. IFIT® ENABLED Un program revoluționar de instruire interactivă, tehnologia iFit, vă ajută să obțineți mult mai mult din T14.0. Obțineți un nou antrenament în fiecare zi, urmăriți automat progresul, replicați în timp real cu Google Maps ™, concurați cu prietenii și personalizați pregătirea pentru a vă atinge obiectivele propuse. * Necesită un abonament iFit, vândut separat. PORT SISTEM AUDIO Conectați orice sursă audio la sistemul de sunet al consolei și rămâneți motivați cu muzica preferată si sunetul incredibil al celor două difuzoare de 3 inch.

Banda de alergare semiprofesionala Nordic Track USA C 990
7.990,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track C 990 asigură posibilitatea obținerii unui antrenament eficient, inclusiv prin accesarea propriului dumneavoastră cont iFit de pe display-ul touchscreen de 7 inch. iFit oferă o variată gamă de programe de antrenament, personalizat în funcție de obiectivele stabilite, rute prin Google Maps ™ și multe altele. De asemenea, banda este echipată cu sistem de amortizare eficient, cu ventilator poziționat pe consolă și cu motor puternic de 3 CP.

Banda de alergare magnetica Panatta Race Walker
8.109,69 LEI

Banda de alergat magnetica Panatta Race Walker este potrivita pentru folosirea in centre de recuperare sau sali de fitness. Banda suporta o greutate maxima a utilizatorului de 150 kg.

Banda de alergare Nordic Track USA C 1650
8.990,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track C 1650 este echipată cu display touchscreen de 10 inch, care permite conectarea la internet. Construcția rezistentă suportă o greutate maximă a utilizatorului de 125 kg. Banda de alergare este prevăzută cu specificații tehnice de ultimă generație, asigurând un antrenament eficient.

Banda de alergare Nordic Track T17.0
9.107,34 LEI

Banda de alergat Nordic Track T17.0 este destinata folosirii in hoteluri, centre de recuperare, centre Spa. Utilizatorul se poate antrena in siguranta datorita suprafetei de alergat de mari dimensiuni (152x51 cm) si sistemului de amortizare "Dura Stride" cu pozitionare reglabila ce permite reducerea impactului cu pana la 33%. Antrenamentul cu banda de alergat Nordic Track T17.0 este eficient datorita celor 34 de programe de care aceasta dispune. Consola benzii contine un ventilator cu 3 viteze Auto Breeze Fan TM ce regleaza automat intensitatea curentului de aer in functie de viteza de alergare, boxe si intrare USB pentru iPod si MP3. Antrenamentul cu banda de alergat Nordic Track T17.0 se poate desfasura cu o viteza de pana la 22 km/h, schimbarea vitezei realizandu-se printr-o singura apasare de buton. Datorita constructiei solide, banda suporta o greutate a utilizatorului de pana la 160 kg.

Banda de alergare Nordic Track T23.0
9.453,07 LEI

Banda de alergat Nordic Track T23.0, potrivita folosirii in centre spa, centre de recuperare, hoteluri, dispune de design modern si robust si suporta o greutate maxima a utilizatorului de 160 kg. Banda este echipata cu cel mai silentios motor, Commercial Pro. Suprafata de alergare de mari dimensiuni (152x56 cm) sporeste confortul utilizatorului in timpul antrenamentului. Banda permite conectarea la sistemul iFit Live pentru un antrenament interactiv personalizat ce se poate descarca direct de pe internet (optional). Prin sistemul iFit Live si Google maps se poate alege un traseu de alergare oriunde in lume. Ecranul afiseaza imaginile de pe traseu, iar banda isi seteaza viteza si gradul de inclinare in functie de traseul ales. Display-ul color Touch Screen de 25 cm afiseaza cei mai importanti parametri ai antrenamentului, oferind utilizatorului posibilitatea sa isi verifice performantele.

Banda de alergare Nordic Track Commercial CT
9.587,44 LEI

Banda de alergat Nordic Track Commercial CT, destinata uzului profesional, dispune de o suprafata de alergare de mari dimensiuni (152x51 cm) pentru a oferi confort sporit in timpul antrenamentului. Cu o constructie robusta, banda suporta o greutate maxima a utilizatorului de 160 kg. Pentru ca antrenamentul sa fie diversificat, banda dispune de 22 de programe de alergare. Sistemul de amortizare "Dura Stride" absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand articulatiile utilizatorului. Antrenamentul cu banda de alergat Nordic Track Commercial CT se poate desfasura cu o viteza de pana la 20 km/h, prin miscari foarte apropiate de alergatul obisnuit. Banda dispune de monitor cu ecran plat si doua boxe si poate fi conectata la TV sau DVD.

Banda de alergare semiprofesionala Nordic Track USA Commercial 1750
9.890,02 LEI

NordicTrack Commercial 1750 dispune de un ecran touchscreen de 7 inch, dotat cu Web browser, și dispune un suport suplimentar pentru tablete adaptabil pentru un unghi de vizionare mai bun. Conectând tableta sau alt dispozitiv la sistemul de sunet integrat, vă puteți bucura de toate materialele preferate în timp ce lucrați. Un nou design durabil WhisperQuiet ™ reduce sunetul fiecărui pas de pe platforma de rulare. Motorul DurX ™ Commercial Plus asigură o putere consistentă, în timp ce amortizarea personalizabilă și trei ventilatoare ajustabile vă ajută să vă antrenați.

Banda de alergare Nordic Track T20.0
10.508,92 LEI

Banda de alergat Nordic Track T20.0 este potrivita pentru utilizarea in centre Spa, hoteluri, centre de recuperare sau pentru antrenamentul casnic intens. Banda este echipata cu motor DurX Commercial Pro care asigura functionarea silentioasa a acesteia. Cele 24 de programe ale benzii asigura un antrenament eficient si diversificat, in functie de targetul stabilit de fiecare utilizator. Consola contine ventilator cu 3 viteze, intensitatea curentului de aer fiind reglata automat in functie de viteza de alergare, boxe si intrare USB pentru iPod si MP3. Banda de alergat poate fi conectata la sistemul iFit pentru un antrenament interactiv ce se poate descarca direct de pe internet. Sistemul de amortizare al benzii absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand articulatiile utilizatorului. Antrenamentul cu banda de alergat Nordic Track T20.0 se poate desfasura cu o viteza reglabila electronic de pana la 22 km/h.

Banda de alergare Nordic Track T20.5
10.546,85 LEI

Dotata cu un motor puternic si cu o tehnologie avansata, banda de alergat Nordick Track T20.5 are o inclinatie de 15% si o declinatie de -3%

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept