BENZI DE ALERGARE

Banda de alergat reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a alerga chiar si la tine acasa. Clickbox.ro ofera o gama variata de benzi de alergare: benzi de alergare electrice si magnetice, benzi de alergare pentru acasa, benzi de alergare semiprofesionale, benzi de alergare profesionale pentru sali de fitness. Pentru alegerea corecta a benzii de alergare te sfatuim sa tii cont de greutatea maxima admisa, viteza de alergare, inclinatie, etc. Iti vom oferi cel mai bun sfat pentru a alege banda de alergat potrivita.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Din categoria Benzi de alergare ai selectat: producator -> Nordic Track
Producator
Greutate maxima admisa(kg)
Categorie banda de alergat
Suprafata de alergare(cm)
Gradul de inclinare
Tip banda de alergat
Valuta:
Banda de alergare Nordic Track T7.2
4.123,44 LEI

Banda de alergat Nordic Track T7.2 este destinata antrenamentului semiprofesional, in centre de recuperare, hoteluri, centre spa, sau pentru antrenamentul intensiv de acasa. Constructia robusta a benzii permite folosirea acesteia de catre persoane cu greutatea de pana la 136 kg. Antrenamentul cu banda de alergat se poate desfasura cu o viteza de pana la 18 km/h. Datorita suprafetei de alergat de mari dimensiuni (140x51 cm), confortul utilizatorului in timpul antrenamentului este sporit. Cele 20 de programe cu care este dotata banda asigura eficienta si diversitatea antrenamentului. Consola benzii de alergat poate fi conectata la sistemul iFit pentru un antrenament interactiv personalizat ce se poate descarca direct de pe internet (optional). Siguranta utilizatorului in timpul alergarii este data de sistemul de amortizare ce absoarbe socurile, reducand impactul cu pana la 15% si protejand astfel articulatiile.

Banda de alergare Nordic Track USA C220i
4.589,83 LEI

De la amortizarea reglabilă la afișajul mare, ușor de citit, banda de alergare NordicTrack C220i oferă confort personalizat pentru antrenament. Alegeți-vă confortul - fie că doriți o amortizare completă a punții pentru o protecție superioară a articulației, fie o suprafață de rulare solidă și stabilă, care imită drumul. Reglati viteza de până la 20 km / h și înclinația de până la 10% prin atingerea unui buton pentru a crește intensitatea și arderea caloriilor. SETATI OBIECTIVE, Obțineți o citire rapidă și precisă a ritmului cardiac, cu ajutorul senzorilor duali Cardio-Grip încorporați în manerul benzii de alergare. De asemenea, puteți achiziționa o curea de piept wireless Bluetooth Smart, care permite o citire continuă pe afișaj, astfel încât să rămâneți în zona de antrenament corectă pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. REGLAREA AMORTIZARII - FLEXSELECT Obțineți cele mai bune din ambele lumi de la FlexSelect ™ Amortizoare reglabile. O jumătate de tura oferă o reducere superioară a impactului, cu ajutorul tampoanelor de amortizare de pe fiecare parte a punții, pentru a vă proteja genunchii și gleznele. O altă jumătate de tura va oferă o suprafață fermă și stabilă care să imite o alergare în aer liber. TASTE COMANDA RAPIDA - OneTouch Comenzile rapide, receptive ajustează viteza și înclinația în câteva secunde, prin atingerea unui buton. Păstrați accentul pe antrenament, în loc să parcurgeți opțiunile. IFIT COMPATIBIL Un program revoluționar de instruire interactivă, tehnologia iFit vă ajută să obțineți mult mai mult din fiecare antrenament. Urmăriți-vă progresul, reproduceți trasee reale cu Google Maps ™, pregătiți-vă cu Jillian Michaels și personalizați-vă antrenamentele în funcție de obiectivele dvs. specifice.

Banda de alergare Nordic Track USA T7.0
4.990,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track T7.0 combină plăcerea alergării cu programele presetate, concepute de un antrenor personal. Antrenamentul combină viteza, timpul, caloriile consumate și chiar înclinarea suprafeței de alergare. Cu programul Touch Incline Control puteți înclina banda de alergare până la 10%, în timp ce nivelul șocurilor asupra ariculațiilor este redus.

Banda de alergare Nordic Track T13.5
5.095,28 LEI

Banda de alergat Nordic Track T13.5, destinata folosirii in centre de recuperare sau in hoteluri, dispune de sistem de amortizare QuadFlex ce absoarbe socurile fiecarui pas, oferind siguranta in timpul alergarii. Motorul de 2.75 CP reduce zgomotul produs in timpul functionarii si asigura antrenamentul cu o viteza de pana la 20 km/h. Gradul de inclinare al benzii se poate seta printr-o simpla atingere a butonului, intre 0-12%. Pentru a oferi varietate in timpul antrenamentului, banda de alergat dispune de 32 programe presetate.

Banda de alergare Nordic Track T12.2
5.494,15 LEI

Banda de alergat Nordic Track T12.2 este destinata folosirii in hoteluri, centre spa, centre de recuperare. Banda dispune de constructie solida si suporta o greutate a utilizatorului de pana la 150 kg. Cele 24 de programe presetate asigura diversitatea si eficienta antrenamentului. Pentru a spori confortul utilizatorului in timpul alergarii, banda este echipata cu ventilator amplasat pe consola. Banda de alergat poate fi conectata la sistemul iFit live pentru un antrenament interactiv personalizat ce se poate descarca direct de pe internet (optional). Sistemul de amortizare "Dual Flex Cushioning" absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand articulatiile utilizatorului si reducand astfel riscul accindetarilor.

Banda de alergare Nordic Track USA T10.0
5.990,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track T10.0 este echipată cu display de 7 inch, care permite citirea cu ușurință a informațiilor afișate referitoare la parametrii antrenamentului. Sistemul de amortizare reglabil este foarte eficient, transformând alergarea pe bandă într-o experiență inedită. În funcție de rezultatele urmărite puteți alege unul dintre cele 20 de programe presetate pe care banda de alergare vi le pune la dispoziție.

Banda de alergare Nordic Track C 500
6.690,00 LEI

Banda de alergat Nordic Track C 500 este destinata folosirii in hoteluri, centre de recuperare, centre Spa. Suprafata de alergare de mari dimensiuni (152x51 cm) de care dispune banda asigura confortul utilizatorului in timpul antrenamentului. Banda ofera posibilitatea unui antrenament eficient si diversificat datorita programelor de care dispune. Consola benzii contine ventilator care se adapteaza in functie de viteza de alergare, intrare USB pentru iPod si 2 difuzoare si ofera posibilitatea conectarii la sistemul iFit live pentru un antrenament interactiv personalizat ce se poate descarca direct de pe internet. Antrenamentul cu banda de alergat Nordic Track C 500 se poate desfasura cu o viteza reglabila electronic de pana la 22 km/h, iar gradul de inclinare se poate seta, printr-o singura apasare de buton, pana la 15% (One Touch Incline)

Banda de alergare Nordic Track NEW T12.0
6.790,00 LEI

Banda de alergat Nordic Track NEW T12.0 este echipata cu un motor puternic de 3CP continuu . NordicTrack NEW T12.0 este dotata cu un display touchscreen de 7 inch.

Banda de alergare Nordic Track USA NEW C 1650
6.990,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track NEW C 1650 este echipată cu display touchscreen de 10 inch, care permite conectarea la internet. Construcția rezistentă suportă o greutate maximă a utilizatorului de 150 kg. Banda de alergare este prevăzută cu specificații tehnice de ultimă generație, asigurând un antrenament eficient.

Banda de alergare Nordic Track T15.0 (Model 2016)
6.990,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track T15.0 excelează în performanță, stabilitate și inovare. Cu o viteză maximă a alergării de 22 km/h și înclinarea suprafeței de alergare până la 15%, banda este ideală pentru antrenament eficient, Suprafața de alergare de mari dimensiuni (155 x 51 cm) sporește confortul în timpul alergării, oferind utilizatorului libertate de mișcare. Caracteristicile interactive, incluzând compatibilitatea iFit Live și sistemul audio Intermix, oferă bucuria antrenamentului.

Banda de alergare Nordic Track T15.0
6.990,14 LEI

Banda de alergat Nordic Track T15.0 este destinata folosirii in hoteluri, centre de recuperare, centre Spa. Suprafata de alergare de mari dimensiuni (154x51 cm) de care dispune banda asigura confortul utilizatorului in timpul antrenamentului. Banda ofera posibilitatea unui antrenament eficient si diversificat datorita programelor de care dispune. Consola benzii contine ventilator cu 2 viteze pentru racorire in timpul alergarii, intrare USB pentru iPod si difuzoare si ofera posibilitatea conectarii la sistemul iFit live pentru un antrenament interactiv personalizat ce se poate descarca direct de pe internet. Antrenamentul cu banda de alergat Nordic Track T15.0 se poate desfasura cu o viteza reglabila electronic de pana la 22 km/h, iar gradul de inclinare se poate seta, printr-o singura apasare de buton, pana la 15%.

Banda de alergare semiprofesionala Nordic Track USA NEW T14.0
7.490,00 LEI

DISPLAY TOUCHSCREEN Acest ecran tactil, oferă o mulțime de interacțiuni și divertisment pentru a împiedica monotonia antrenamentului. Se integrează cu tehnologia iFit și este echipat cu browser pentru a vă bucura de navigarea online. TASTE CONTROL TIP ONETOUCH ™ Comenzile rapide și de reacție ajustează viteza și înclinația în câteva secunde prin atingerea unui buton. Păstrați-vă accentul pe antrenament, în loc să cautati in meniu. VENTILATOR DUAL CU FUNCTIA AUTOBREEZE Rămâi confortabil si racorit cu ventilatorul supradimensionat care ajustează automat viteza pentru a se potrivi cu viteza antrenamentului. 32 APLICAȚII DE LUCRU Obțineți formarea dorită cu antrenamentele încorporate concepute de un instructor personal certificat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness. Alegeți programele de calorii, de control al ritmului cardiac, de înclinare și programe de antrenament de viteză. IFIT® ENABLED Un program revoluționar de instruire interactivă, tehnologia iFit, vă ajută să obțineți mult mai mult din T14.0. Obțineți un nou antrenament în fiecare zi, urmăriți automat progresul, replicați în timp real cu Google Maps ™, concurați cu prietenii și personalizați pregătirea pentru a vă atinge obiectivele propuse. * Necesită un abonament iFit, vândut separat. PORT SISTEM AUDIO Conectați orice sursă audio la sistemul de sunet al consolei și rămâneți motivați cu muzica preferată si sunetul incredibil al celor două difuzoare de 3 inch.

Banda de alergare Nordic Track T17.5 (Model 2016)
7.490,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track T17.5 este echipată cu motor silențios, puternic, și dispune de cea mai bună tehnologie în domeniul fitness. Datorită dotărilor, obiectivele antrenamentului pot fi atinse mai ușor și eficient. Motorul cu puterea continuă de 3 CP, prevăzut cu sistem de auto-răcire, permite antrenamentul cu viteză de până la 22 km/h, reglabilă cu ușurință cu ajutorul comenzii 1-Touch.

Banda de alergare Nordic Track T7.5 S
7.490,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track T7.5 S este dotata cu un motor de 3CP putere continua si cu un display de 7 inch cu touch screen. Banda de alergare T7.5 S este compatibila cu tehnologia iFit.

Banda de alergare Nordic Track T18.0
7.552,66 LEI

Banda de alergat Nordic Track T18 ofera utilizatorului 28 de programe pentru un antrenament diversificat. Datorita covorului de alergare de dimensiuni mari (L 152 x l 51 cm) si sistemului de absorbtie a socurilor, antrenamentul cu banda de alergare Nordic Track T18 este sigur si confortabil.^ Banda de alergare ocupa spatiu de depozitare redus datorita sistemului de pliere.

Banda de alergare Nordic Track T16.0
7.676,45 LEI

Banda de alergat Nordic Track T16.0 este destinata folosirii in centre de recuperare, centre spa, hoteluri. Banda este ideala pentru antrenamentul casnic intensiv. Datorita constructiei solide, banda suporta o greutate maxima a utilizatorului de 160 kg. Consola benzii poate fi conectata la sistemul iFit Live pentru un antrenament interactiv personalizat ce se poate descarca direct de pe internet. Sistemul de amortizare Quad Flex Cushioning absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand astfel articulatiile utilizatorului.

Banda de alergare Nordic Track T17.2
7.859,76 LEI

Banda de alergat Nordic Track T17.2 ofera posibilitatea unui antrenament eficient si diversificat datorita celor 32 de programe disponibile. Suprafata de alergare de mari dimensiuni (152x51 cm) asigura confortul utilizatorului in timpul alergarii. Utilizatorul poate seta gradul de inclinare sau viteza in timpul antrenamentului prin simpla apasare a unui buton. Consola benzii contine ventilator, boxe si intrare USB pentru iPod si MP3. Sistemul de amortizare "Quad Flex Cushioning Folded" absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand articulatiile utilizatorului.

Banda de alergare semiprofesionala Nordic Track USA T14.0
7.890,59 LEI

DISPLAY 7 "WEB-ENABLED TOUCHSCREEN Acest ecran tactil, oferă o mulțime de interacțiuni și divertisment pentru a împiedica monotonia antrenamentului. Se integrează cu tehnologia iFit și este echipat cu browser pentru a vă bucura de navigarea online. TASTE CONTROL TIP ONETOUCH ™ Comenzile rapide și de reacție ajustează viteza și înclinația în câteva secunde prin atingerea unui buton. Păstrați-vă accentul pe antrenament, în loc să cautati in meniu. VENTILATOR DUAL CU FUNCTIA AUTOBREEZE Rămâi confortabil si racorit cu ventilatorul supradimensionat care ajustează automat viteza pentru a se potrivi cu viteza antrenamentului. 32 APLICAȚII DE LUCRU Obțineți formarea dorită cu antrenamentele încorporate concepute de un instructor personal certificat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness. Alegeți programele de calorii, de control al ritmului cardiac, de înclinare și programe de antrenament de viteză. IFIT® ENABLED Un program revoluționar de instruire interactivă, tehnologia iFit, vă ajută să obțineți mult mai mult din T14.0. Obțineți un nou antrenament în fiecare zi, urmăriți automat progresul, replicați în timp real cu Google Maps ™, concurați cu prietenii și personalizați pregătirea pentru a vă atinge obiectivele propuse. * Necesită un abonament iFit, vândut separat. PORT SISTEM AUDIO Conectați orice sursă audio la sistemul de sunet al consolei și rămâneți motivați cu muzica preferată si sunetul incredibil al celor două difuzoare de 3 inch.

Banda de alergare semiprofesionala Nordic Track USA C 990
7.990,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track C 990 asigură posibilitatea obținerii unui antrenament eficient, inclusiv prin accesarea propriului dumneavoastră cont iFit de pe display-ul touchscreen de 7 inch. iFit oferă o variată gamă de programe de antrenament, personalizat în funcție de obiectivele stabilite, rute prin Google Maps ™ și multe altele. De asemenea, banda este echipată cu sistem de amortizare eficient, cu ventilator poziționat pe consolă și cu motor puternic de 3 CP.

Banda de alergare Nordic Track NEW C 990 + abonament iFit inclus pe 1 an
7.990,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track C 990 asigură posibilitatea obținerii unui antrenament eficient, inclusiv prin accesarea propriului dumneavoastră cont iFit de pe display-ul touchscreen de 10 inch. iFit oferă o variată gamă de programe de antrenament, personalizat în funcție de obiectivele stabilite, rute prin Google Maps ™ și multe altele. De asemenea, banda este echipată cu sistem de amortizare eficient, cu ventilator poziționat pe consolă și cu motor puternic de 3 CP.

Banda de alergare Nordic Track T17.0
9.107,34 LEI

Banda de alergat Nordic Track T17.0 este destinata folosirii in hoteluri, centre de recuperare, centre Spa. Utilizatorul se poate antrena in siguranta datorita suprafetei de alergat de mari dimensiuni (152x51 cm) si sistemului de amortizare "Dura Stride" cu pozitionare reglabila ce permite reducerea impactului cu pana la 33%. Antrenamentul cu banda de alergat Nordic Track T17.0 este eficient datorita celor 34 de programe de care aceasta dispune. Consola benzii contine un ventilator cu 3 viteze Auto Breeze Fan TM ce regleaza automat intensitatea curentului de aer in functie de viteza de alergare, boxe si intrare USB pentru iPod si MP3. Antrenamentul cu banda de alergat Nordic Track T17.0 se poate desfasura cu o viteza de pana la 22 km/h, schimbarea vitezei realizandu-se printr-o singura apasare de buton. Datorita constructiei solide, banda suporta o greutate a utilizatorului de pana la 160 kg.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept