BENZI DE ALERGARE

Banda de alergat reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a alerga chiar si la tine acasa. Clickbox.ro ofera o gama variata de benzi de alergare: benzi de alergare electrice si magnetice, benzi de alergare pentru acasa, benzi de alergare semiprofesionale, benzi de alergare profesionale pentru sali de fitness. Pentru alegerea corecta a benzii de alergare te sfatuim sa tii cont de greutatea maxima admisa, viteza de alergare, inclinatie, etc. Iti vom oferi cel mai bun sfat pentru a alege banda de alergat potrivita.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Greutate maxima admisa(kg)
Categorie banda de alergat
Suprafata de alergare(cm)
Gradul de inclinare
Tip banda de alergat
Valuta:
Banda de alergare magnetica Diadora Sprinter Walker 400 + montaj gratuit
875,00 LEI

Banda de alergat magnetica Diadora Sprinter Walker 400 este destinata antrenamentului casnic. Cu ajutorul benzii de alergat puteti scapa de kilogramele in plus si va puteti tonifia musculatura. Banda de alergat magnetica este destinata atat persoanelor in varsta, care doresc sa faca miscare, persoanelor care urmeaza tratamente de recuperare, cat si celor care vor sa se mentina in forma. Banda de alergat Diadora Sprinter Walker 400 dispune de grad de inclinare reglabil manual pe 2 nivele.

Banda de alergare magnetica inSPORTline Sprynkl
910,22 LEI

Banda de alergat magnetica inSPORTline dispune de display LCD de calitate, clar, care indica cele mai importante functii ale antrenamentului. Datorita sistemului de pliere, banda ocupa spatiu redus de depozitare. Banda de alergat magnetica inSPORTline Sprynkl poate fi utilizata de persoane cu greutatea de pana la 100 kg.

Banda de alergare magnetica Diadora Trend Dark
950,20 LEI

Banda de alergat magnetica Diadora Trend Datk, destinata uzului casnic, suporta o greutate a utilizatorului de pana la 110 kg. Computerul LCD cu care este dotata banda afiseaza cei mai importanti parametri in timpul antrenamentului: timp, viteza, distanta, calorii consumate, puls. Suprafata de alergare poate fi inclinata pe 3 nivele pentru ca antrenamentul sa se desfasoare la nivelul de dificultate dorit. Banda de alergare este recomandata atat persoanelor in varsta sau persoanelor care urmeaza tratamente de recuperare, cat si celor care vor sa se mentina in forma.

Banda de alergare inSPORTline Excel Run
990,08 LEI

Banda de alergat magnetica inSPORTline Excel Run este destinata uzului casnic si este recomandata in special persoanelor care urmeaza tratamente de recuperare sau persoanelor in varsta care doresc sa faca miscare. Banda dispune de 8 nivele de control al vitezei, iar consola afiseaza cei mai importanti parametri in timpul antrenamentului pentru ca utilizatorul sa isi poata verifica performantele. Functia "Nordic Walking" ajuta utilizatorul sa arda cu 40% mai multe calorii in timpul antrenamentului decat in timpul mersului normal.

Banda de alergare magnetica Diadora Evo
999,60 LEI

Banda de alergat Diadora Evo este magnetica, usor de utilizat, fara zgomot de fundal, cu o dimensiunile pliata redusa 55 x 37 x 132 cm. Banda de alergare magnetica este recomandata in special persoanelor in varsta care doresc sa faca miscare sau persoanelor care urmeaza tratamente de recuperare.

Banda de alergare magnetica Diadora Rocker
1.150,65 LEI

Banda de alergat magnetica Diadora Rocker, destinata uzului casnic, suporta o greutate a utilizatorului de pana la 110 kg. Computerul LCD cu care este dotata banda afiseaza cei mai importanti parametri in timpul antrenamentului: timp, viteza, distanta, calorii consumate, puls. Suprafata de alergare poate fi inclinata pe 3 nivele pentru ca antrenamentul sa se desfasoare la nivelul de dificultate dorit. Banda de alergare este recomandata atat persoanelor in varsta sau persoanelor care urmeaza tratamente de recuperare, cat si celor care vor sa se mentina in forma.

Banda de alergare Diadora Rocker Plus
1.180,40 LEI

Banda de alergat magnetica Diadora Rocker Plus este destinata antrenamentului casnic. Banda suporta o greutate maxima a utilizatorului de 110 kg. Computerul LCD afiseaza cei mai importanti parametri ai antrenamentului, pentru ca utilizatorul sa isi poata verifica performantele obtinute. Banda dispune de 8 trepte de rezistenta magnetica, oferind utilizatorului posibilitatea sa isi aleaga nivelul de dificultate dorit pentru antrenamentul sau.

Banda de alergare Inred MTE 1000
1.919,41 LEI

Banda de alergat Inred MTE 1000, pentru antrenament casnic, suporta o greutate maxima a utilizatorului de 110 kg. Banda este echipata cu afisaj LCD albastru ce indica cei mai importanti parametri ai antrenamentului, utilizatorul putand sa isi verifice performantele obtinute. Sistemul de absorbtie a socurilor protejeaza articulatiile utilizatorului, reducand riscul accidentarii.

Banda de alergare Inred MTE 602
1.950,00 LEI

Banda de alergat Inred MTE 602 dispune de afisaj LCD albastru ce indica cei mai importanti parametri ai antrenamentului. Banda este potrivita pentru antrenamentul casnic, suporta o greutate de 100 kg si permite antrenamentul cu o viteza de pana la 12 km/h.

Banda de alergare inSPORTline Cirrus
2.148,12 LEI

Banda de alergare inSPORTline Cirrus, cu reglare manuala a inclinarii, dispune de 9 programe presetate pentru ca utilizatorul sa beneficieze de un antrenament diversificat. Banda de alergat dispune de functia PowerSave, ecranul consolei stingandu-se dupa 10 minute de inactivitate. Datorita sistemului de pliere, banda ocupa spatiu redus de depozitare.

Banda de alergare electrica Diadora GT 1.4
2.384,80 LEI

Banda de alergat Diadora GT 1.4 este echipata cu motor de 1.5 CP si permite antrenamentul cu o viteza de pana la 12 km/h. In timpul antrenamentului, toti muschii corpului sunt lucrati prin miscari naturale, foarte apropiate de alergatul obisnuit. Datorita sistemului de amortizare, impactul in timpul alergarii este redus, articulatiile utilizatorului fiind protejate.

Banda de alergare Proform 105 CST
2.490,00 LEI

Proform 105 CST este echipată cu sistemul inovator de la iFit, abonamentul pentru un an este inclus. Banda de alergare este dotata cu sistem de amortizare ProShox, ceea ce oferă confort și protejează articulațiile Ón timpul antrenamentului.

Banda de alergare Diadora Viper 1.7
2.494,20 LEI

Banda de alergat Diadora Viper 1.7 este destinata utilizarii casnice. Banda ofera posibilitatea antrenarii cu o viteza de pana la 13 km/h. Antrenamentul este diversificat datorita celor 6 programe de care dispune banda de alergat. Sistemul de amortizare al benzii protejeaza incheieturile utilizatorului si reduce impactul in timpul alergarii cu pana la 18%.

Banda de alergare Diadora Talent 2.2
2.494,20 LEI

Banda de alergat Diadora Talent 2.2 este destinata uzului casnic. Banda dispune de 7 programe pentru a oferi un antrenament diversificat si eficient. Sistemul de amortizare absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand incheieturile utilizatorului. Display-ul LCD retroiluminat asigura citirea facila a parametrilor afisati in timpul alergarii. Pentru a ocupa spatiu redus de depozitare, banda de alergare dispune de sistem de pliere.

Banda de alergare Inred MTH 5.0
2.533,62 LEI

Banda de alergat Inred MTH 5.0 dispune de afisaj LCD albastru ce indica cei mai importanti parametri ai antrenamentului. Banda este potrivita pentru antrenamentul casnic, suporta o greutate de 110 kg si permite antrenamentul cu o viteza de pana la 12 km/h.

Banda de alergare Weslo Cadence 21.0
2.677,51 LEI

Banda de alergat Weslo Cadence 21.0 este destinata uzului casnic. Banda de alergare dispune de 8 programe presetate pentru a oferi un antrenament eficient si diversificat. Utilizatorul poate seta electronic gradul de inclinare potrivit antrenamentului (0-10%) printr-o singura apasare de buton.

Banda de alergare Weslo Cadence 21.5
2.782,28 LEI

Banda de alergat Weslo Cadence 21.5 este potrivita pentru antrenamentul casnic. Banda dispune de motor cu o putere de 1.75 CP si permite antrenamentul cu o viteza reglabila electronic pana la 16 km/h. Sistemul de amortizare al benzii absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand articulatiile utilizatorului.

Banda de alergare Diadora Edge 1.6
2.793,55 LEI

Banda de alergare Diadora este destinata antrenamentului casnic. Banda este dotata cu telecomanda si ecran touch screen. Viteza benzii de alergat se poate seta cu usurinta, din telecomanda. Sistemul de amortizare absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand articulatiile utilizatorului si reducand zgomotul.

Banda de alergare Inred MTE 1030
2.890,00 LEI

Banda de alergat Inred MTE 1030 dispune de monitor Blue Led ce indica cei mai importanti parametri ai antrenamentului. Banda este potrivita pentru antrenamentul casnic, suporta o greutate de 110 kg si permite antrenamentul cu o viteza de pana la 16 km/h.

Banda de alergare Inred MTS 5000
2.936,69 LEI

Banda de alergat Inred MTS 5000 este potrivita pentru antrenamentul casnic si suporta o greutate maxima a utilizatorului de 120 kg. Banda dispune de 12 programe presetate si 1 manual pentru ca antrenamentul sa fie eficient si diversificat. Antrenamentul cu banda de alergare Inred MTS 5000 se poate desfasura cu o viteza de pana la 16 km/h, iar gradul de inclinare se seteaza electronic intre 0-15%. Sistemul de absorbtie a socurilor atenueaza impactul in timpul alergarii, protejand astfel articulatiile utilizatorului si reducand riscul accidentarii.

Banda de alergare Weslo Cadence 26.0
3.061,37 LEI

Banda de alergat de uz casnic Weslo Cadence 26.0 dispune de o suprafata de alergare de 127x45 cm, iar gradul de inclinare al benzii este de pana la 10% si poate fi setat electronic. Banda pune la dispozitia utilizatorului 8 programe presetate pentru ca antrenamentul acestuia sa fie diversificat. Antrenamentul se poate desfasura cu o viteza de pana la 16 km/h. Sistemul de amortizare Air Soft Cushion Deck reduce impactul in articulatii cu pana la 15%, pentru siguranta utilizatorului.

Banda de alergare Inred MTH 7.0
3.118,96 LEI

Banda de alergat Inred MTH 7.0 este destinata antrenamentului casnic. Banda dispune de display LCD albastru ce afiseaza cei mai importanti parametri ai antrenamentului. Cele 8 programe presetate asigura diversitatea antrenamentului. Sistemul de amortizare absoarbe socurile in timpul alergarii, protejand articulatiile utilizatorului.

Banda de alergare Diadora Viper 2.7
3.253,31 LEI

Banda de alergat Diadora Viper 2.7, destinata uzului casnic, dispune de motor de 2 CP si permite efectuarea antrenamentului cu o viteza de pana la 16 km/h. Sistemul de amortizare al benzii reduce impactul in timpul alergarii cu pana la 25%, protejand astfel incheieturile utilizatorului.

Banda de alergare inSPORTline Stratos
3.370,65 LEI

Banda de alergare inSPORTline Stratos, destinata uzului casnic, dispune de sistemul PowerSave, consola benzii oprindu-se automat dupa 10 minute de inactivitate. Utilizatorul poate seta electronic gradul de inclinare de la 0 la 15% pentru ca antrenamentul sa fie eficient. Cele 25 de programe presetate ofera utilizatorului un antrenament diversificat. Datorita constructiei robuste, banda de alergat suporta o greutate maxima a utilizatorului de 130 kg.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept