Banda de alergare Nordic Track NEW C 990

Banda de alergare Nordic Track C 990 asigură posibilitatea obținerii unui antrenament eficient, inclusiv prin accesarea propriului dumneavoastră cont iFit de pe display-ul touchscreen de 10 inch. iFit oferă o variată gamă de programe de antrenament, personalizat în funcție de obiectivele stabilite, rute prin Google Maps ™ și multe altele. De asemenea, banda este echipată cu sistem de amortizare eficient, cu ventilator poziționat pe consolă și cu motor puternic de 3 CP.
Cod produs: 18895
Garantie: 24 luni
Disponibilitate: Produs indisponibil
Tel: 0770-488.949
Tel: 0799-787.866
        
Comenzi email:
comenzi@clickbox.ro
7.990,00 LEI
TVA inclus
Nume produs:  Banda de alergare Nordic Track NEW C 990
Producator:  Nordic Track

Descriere produs:
 Banda de alergare Nordic Track C 990 asigură posibilitatea obținerii unui antrenament eficient, inclusiv prin accesarea propriului dumneavoastră cont iFit de pe display-ul touchscreen de 10 inch. iFit oferă o variată gamă de programe de antrenament, personalizat în funcție de obiectivele stabilite, rute prin Google Maps ™ și multe altele. De asemenea, banda este echipată cu sistem de amortizare eficient, cu ventilator poziționat pe consolă și cu motor puternic de 3 CP.
Informatii generale:   Sistem de amortizare FlexSelect ™
Cu ajutorul sistemului de amortizare veți experimenta atât alergarea outdoor, cât și alergarea pe suprafață care absoarbe șocurile, reducând impactul asupra genunchilor și a gleznelor.

Grad de înclinare până la 12%
Pentru a seta gradul de înclinare a suprafeței de alergare nu este necesar să întrerupeți antrenamentul. Prin simpla atingere a unui buton puteți înclina suprafața de alergare până la 12% pentru a arde mai multe calorii și pentru a antrena grupele de mușchi vizate. În momentul antrenării cu ajutorul unei rute personalizate Google Maps, iFit va ajusta automat gradul de înclinare pentru a simula suprafața naturală.

Motor de 3 CP
Construită pentru a face față unui program de antrenament riguros, banda de alergare dispune de un sistem de propulsie care oferă o putere lină, zgomotul produs fiind redus. Motorul DurX ™ dispune de ventilatoare duble, care răcesc componentele interne, zgomotul și nivelul de vibrații produse fiind scăzute.

Monitorizare pulsului
Senzorii CardioGrip ™ poziționați în ambele mânere asigură o citire rapidă și precisă a ritmului cardiac. Banda este compatibilă cu curea dee piept wireless pentru măsurarea ritmului cardiac.

Ventilatorul pentru răcorire își ajustează automat gradul de ventilare în funcție de viteza antrenamentului. De asemenea, se poate regla manual.

Suprafața da alergare de mari dimensiuni, 152x51 cm, permite un antrenament confortabil.

32 de programe de antrenament
Alegeți antrenamentul dorit, conceput de un antrenor personal, care vă ajută să vă atingeți eficient obiectivele de fitness. Alegeți programele pentru calorii, controlul ritmului cardiac, grad de înclinare și viteză.

Banda este prevăzută cu raft robust pentru a așeza tableta sau un alt dispozitiv.

Compatibilitate iFit
Tehnologia iFit asigură un program revoluționar de formare interactiv. Cu ajutorul acestei tehnologii veți obține un antrenament noi în fiecare zi, vă puteți urmări progresul, puteți urmări trasee reale prin Google Maps, puteți concura cu prietenii. Necesită un abonament iFit, vândut separat.

Spacesaver design
Acest design revoluționar vă permite să pliați cu ușurință aparatul pentru reducerea spațiului ocupat - tehnologia EasyLift™ shock assists.

Sistem audio compatibil iPod
Sistemul audio al benzii permite conectarea unui iPod pentru a asculta muzica preferată în timpul alergării prin boxele de 2 inch.

Tava integrată pentru accesorii vă permite să aveți la îndemână prosopul, telecomanda sau alte obiecte utile.

Display-ul touchscreen de 7 inch color oferă o mulțime de posibilități de a înlătura monotonia alergării. Tehnologia iFit este integrată (este necesar abonament care se achiziționează separat) și permite navigarea online.


Categorie banda de alergat:   Semiprofesionala

Tip banda de alergat:   Electrica

Greutate maxima admisa(kg):   135

Suprafata de alergare(cm):   152 x 51

Masurarea timpului:   Da

Distanta de antrenament:   Da

Viteza (km/h):   0-22

Consum de energie:   Da

Masurarea pulsului:   Da

Gradul de inclinare:   0 - 12%

Programe individuale in functie de puls:   Da

Programe in functie de inclinatie/viteza/combi:   Da

Alegerea vitezei (Direct Speed):   Da

Cheie de siguranta pt oprirea benzii:   Da

Setarea vitezei si inclinatiei de la computer:   Da

Putere medie electromotor (kW/CP):   3

Putere maxima electromotor(kW/CP):   4.5

Viteza minima/maxima (km/h) - setat electronic:   0 - 22

Setarea gradului de inclinatie:   Electronic

Dimensiuni produs (cm):   201 X 90 X 153

Dimensiuni pliata (cm):   105 X 90 X 181

Greutate produs (kg):   85

Garantie:   Motor: 5 ani
Cadru: 10 ani
Componente electrice: 2 ani


x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept