Valuta:
Minipanou Spalding Dallas Mavericks
95,82 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Dallas Mavericks este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul este insotit de o minge de baschet in miniatura - marimea 1 - si se monteaza cu usurinta datorita pad-urilor adezive.

Panou de baschet Spalding NBA Silver Ground Active Ratchet
2.368,72 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Silver Ground Active Ratchet este construit din material acrilic transparent, cu rama solida in forma literei "H", cu inel alb confectionat din material rezistent in orice conditii meteo.

Panou de baschet Spalding NBA Platinum Helix Lift Portable
4.950,85 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Platinum Helix Lift Portable dispune de baza pentru stabilitate cu posibilitatea verificarii nivelului apei. Panoul este confectionat din material acrilic transparent, rama este din aluminiu, iar inelul tip "Arena Slam Jam Rim" este foarte solid, cu suspensie flexibila, impermeabil si inoxidabil.

Panou interior baschet 120x90 cm
366,67 LEI

- Panou de baschet pentru interior^ - Material: MDF, rama metalica^ - Dimensiuni: 120 x 90 cm^

Panou de baschet Spalding Board Combo Fan
491,60 LEI

Panoul de baschet Spalding Board Combo Fan este confectionat din material eco-compozit si are o lungime de 112 cm. Inelul panoului este solid, din otel, iar plasa alba este rezistenta in orice conditii meteo.

Panou de baschet Spalding NBA Gold Exacta High Lift
3.852,61 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Gold este portabil, dispune de baza mobila, sistem rotund cu 3 poli (8.89 cm), iar panoul este construit din material acrilic transparent.

Minipanou Spalding Boston Celtics
95,82 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Boston Celtics este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1 - si poate fi montat cu usurinta datorita pad-urilor adezive amplasate pe spatele panoului.

Minipanou Spalding Chicago Bulls
95,82 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Chicago Bulls poate fi folosit in birou sau in camera copilului. Panoul este insotit de o minge de baschet in miniatura - marimea 1 si se poate monta cu usurinta datorita pad-urilor adezive amplasate pe spatele panoului.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept