ASPIRATOARE
Producator
Valuta:
Aspirator de cenusa Karcher AD 3.000
523,57 LEI

Aspiratorul Karcher AD 3.000 este ideal pentru indepartarea eficienta a cenusei. Aspiratorul, echipat cu o turbina de 1200 W, asigura o capacitate de aspirare puternica. Sistemul de filtrare unic, cu un filtru tip evantai si un filtru rugos pentru impuritati, permite aspirarea unor cantitati mari de cenusa. Recipientul metalic si furtunul de aspiratie metalic ofera siguranta maxima in indepartarea cenusei.

Aspirator de cenusa Karcher AD 3.200
593,85 LEI

Aspiratorul Karcher AD 3.200 este ideal pentru indepartarea eficienta a cenusei. Aspiratorul, echipat cu o turbina de 1200 W, asigura o capacitate de aspirare puternica. Sistemul de filtrare unic, cu un filtru tip evantai si un filtru rugos pentru impuritati, permite aspirarea unor cantitati mari de cenusa. Recipientul metalic si furtunul de aspiratie metalic ofera siguranta maxima in indepartarea cenusei.

Aspirator Bosch GAS 1200 L
835,12 LEI

Aspiratorul Bosch GAS 1200 L, cu o putere nominala de 1200 W, poate fi folosit atat pentru aspirare umeda, cat si uscata. Filtrele se curata cu usurinta datorita sistemului de curatare semiautomata.

Aspirator Bosch GAS 20 L SFC
1.035,50 LEI

Aspiratorul Bosch GAS 20 L dispune de capacitate ridicata de aspirare datorita turbinei de aspirare puternice de 1200 W. Aspiratorul are functie de suflare integrata pentru uscarea rapida si simpla, de exemplu a vopselelor sau a altor lichide care se usuca.

Aspirator AEG AP 250 ECP
1.098,40 LEI

Aspiratorul AEG AP 250 ECP poate efectua atat curatare umeda, cat si uscata. Prezinta sac de praf din lana cu perete dubla si sac pentru praf de o singura folosinta.

Aspirator AEG AP2-200 ELCP
1.523,20 LEI

Aspiratorul AEG AP2 200 ELCP poate efectua atat curatare umeda, cat si uscata. Aspiratorul este dotat cu sistem de siguranta pentru supraincarcare cu apa. Prezinta sac de praf din lana cu perete dubla si sac pentru praf de o singura folosinta.

Aspirator Bosch GAS 25
1.645,75 LEI

Aspirator universal utilizat pentru aspirarea prafului de piatra si a pulberilor fine.Impiedica murdarirea in timpul lucrului cu ciocane rotopercutoare, masini de frezat caneluri in zid, polizoare unghiulare...Bosch.

Aspirator Bosch GAS 35 L SFC
2.226,95 LEI

Aspiratorul Bosch GAS 35 L SFC+ dispune de putere mare de aspirare si este compatibil cu o multitudine de scule electrice. Aspiratorul este dotat cu functie de curatare a filtrului automata (AFC) sau semi-automata (SFC). Aspiratorul este destinat colectarii, aspirarii, extragerii si eliminarii pulberilor uscate neinflamabile, lichidelor neinflamabile si amestecului de apa-aer.

Aspirator cu abur Karcher SV 1802
2.453,17 LEI

Aspiratorul cu abur Karcher SV 1802 combina functionalitatea multipla cu confort inalt.^ Karcher SV 1802 indeplineste mai multe functii: aspirare cu aburi, aburire, aspirare umeda, aspirare uscata si calcat (cu accesorii speciale).^ Curatarea podelelor dure este foarte simpla cu ajutorul aspiratorului Karcher SV 1802: aspirare, aburire si uscare intr-un singur pas.

Aspirator Bosch GAS 50
2.453,49 LEI

Aspirator universal utilizat pentru aspirarea prafului de piatra si a pulberilor fine.Impiedica murdarirea in timpul lucrului cu ciocane rotopercutoare,masini de frezat caneluri in zid,polizoare unghiulare...Bosch.

Aspirator Bosch GAS 35 L AFC
2.590,22 LEI

Aspiratorul Bosch GAS 35 L AFC dispune de putere mare de aspirare si este compatibil cu o multitudine de scule electrice. Aspiratorul este dotat cu functie de curatare a filtrului automata (AFC) sau semi-automata (SFC). Aspiratorul este destinat colectarii, aspirarii, extragerii si eliminarii pulberilor uscate neinflamabile, lichidelor neinflamabile si amestecului de apa-aer.

Aspirator Bosch GAS 35 M AFC
3.061,34 LEI

Aspiratorul Bosch GAS 35 M AFC dispune de putere mare de aspirare si este compatibil cu o multitudine de scule electrice. Aspiratorul este dotat cu functie de curatare a filtrului automata (AFC) sau semi-automata (SFC). Aspiratorul este destinat colectarii, aspirarii, extragerii si eliminarii pulberilor uscate neinflamabile, lichidelor neinflamabile si amestecului de apa-aer.

Aspirator Bosch GAS 55 M AFC
3.485,35 LEI

Aspiratorul Bosch GAS 55 M AFC dispune de putere mare de aspirare si este compatibil cu o multitudine de scule electrice. Aspiratorul este dotat cu functie de curatare a filtrului automata (AFC) sau semi-automata (SFC). Aspiratorul este destinat colectarii, aspirarii, extragerii si eliminarii pulberilor uscate neinflamabile, lichidelor neinflamabile si amestecului de apa-aer.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept