ASPIRATOARE UNIVERSALE
Producator
Valuta:
Aspirator cu acumulator Makita BCL140Z
228,54 LEI

Aspiratorul Makita BCL140Z detine sisem de filtrare ce permite schimbarea sacului prin desfacerea a jumatate din carcasa superioara. Aspiratorul este ideal pentru aspirarea in liniste in zone rezidentiale. Manerul ergonomic, cu intrerupator, ajuta la manevrarea facila a aspiratorului. Partea de conectare a tevii prelungitoare este oblica, ceea ce permite aspirarea in bune conditii, chiar fara accesorii.

Aspirator cu acumulator Makita BCL180Z
236,77 LEI

Aspiratorul Makita BCL180Z detine sistem de filtrare ce permite schimbarea sacului prin desfacerea a jumatate din carcasa superioara. Aspiratorul este ideal pentru aspirarea in liniste in zone rezidentiale. Sistemul ingenios de aderenta a periei duce la o apropiere mare de suprafata de aspirat chiar si in cazul aspirarii in spatii inguste.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 2
306,97 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 2, cu o putere nominala de 1200 W, este potrivit pentru curatarea interiorului masinii, spatiului de intrare, camerei etc.

Aspirator cu acumulator Makita 4013D
353,69 LEI

Aspiratorul Makita 4013D este practic, functionand fara cablu. Aspiratorul este ideal pentru mobila tapitata si scari, in bucatarie sau pentru masina. Aspiratorul functioneaza cu filtru din hartie pentru praf fin sau cu filtru grosier refolosibil.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 3
357,17 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 3, cu o putere nominala de 1400 W, permite lucrul cu scule electrice, curatarea atelierului, camerei de relaxare, interiorului masinii etc.

Matura electrica cu acumulator Karcher K 55 Plus
417,42 LEI

Matura electrica cu acumulator Karcher K 55 Plus este destinata utilizarii casnice. Matura se foloseste pentru curatarea intermediara rapida si usoara a suprafetelor dure, precum si a covoarelor textile.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 3 Premium
460,45 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 3 Premium, potrivit pentru curatarea camerei de relaxare, a atelierului, pivnitei, interiorului masinii, semineelor si gratarelor etc., are o putere nominala de 1400 W.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 3 Car Kit
460,45 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 3 Car Kit este potrivit pentru curatarea camerei de relaxare, a atelierului, pivnitei, interiorului masinii etc.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 4
510,66 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 4 este proiectat pentru curatarea garajului, atelierului, camerei, pivnitei sau interiorului masinii. Filtrul se indeparteaza cu usurinta, prin plierea cartusului de filtrare - fara contact cu mizeria. Duza de podea si furtunul de aspirare asigura curatarea perfecta - pentru impuritati uscate, umede, fine sau mari.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 3 P
510,66 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 3 P are o putere nominala de 1400 W. Aspiratorul permite lucrul cu scule electrice, curatarea atelierului, camerei de relaxare, interiorului masinii etc.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 3 cu filtru cenusa
510,66 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 3 este potrivit pentru curatarea camerei de relaxare, a atelierului, pivnitei, interiorului masinii, semineelor si gratarelor etc.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 3 Premium Car Kit
562,29 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 3 Car Kit este potrivit pentru curatarea camerei de relaxare, a atelierului, pivnitei, interiorului masinii, semineelor si gratarelor etc.

Aspirator universal Bosch PAS 11-21
563,36 LEI

Constructie compacta si putere mare de 1100 W;^ Sistem optimizat de furtunuri cu blocare la inchidere - furtunul nu se rasuceste sau nu se indoaie;^ Filtru textil permanent usor de curata, robust.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 3 Premium cu filtru cenusa
612,50 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 3 Premium este potrivit pentru curatarea camerei de relaxare, a atelierului, pivnitei, interiorului masinii, semineelor si gratarelor etc.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 4 Premium
664,14 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 4 Premium este potrivit pentru operatiuni de curatare in garaj, atelier, camera de relaxare, interiorul masinii etc. Filtrul se indeparteaza rapid prin plierea cartusului de filtrare - fara contact cu mizeria. Duza de podea si furtunul de aspirare asigura rezultate de curatare perfecte - pentru impuritati uscate, umede, fine sau mari. Sistemul de inchidere push and pull permite deschiderea si inchiderea usoara, rapida si sigura a recipientului.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 5
784,63 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 5 este potrivit pentru curatenia in timpul renovarii, pentru curatenia in garaj, atelier, pivnita. Filtrul se indeparteaza rapid, prin plierea cartusului de filtrare - fara contact cu mizeria.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 5 Premium
883,61 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 5 Premium este potrivit pentru curatarea garajului, atelierului, gradinii, pivnitei sau camerei de relaxare. Cu ajutorul aspiratorului Karcher se poate curata si interiorul masinii.

Aspirator cu spalare Karcher SE 4001
993,84 LEI

Aparat pentru pulverizare-extragere cu manuire imbunatatita.

Aspirator uscat-umed Karcher MV 6 P Premium
1.128,89 LEI

Aspiratorul umed-uscat Karcher MV 6 P Premium este potrivit pentru lucrari de renovare, exterior si gradina. Aspiratorul permite curatarea in garaj, atelier, pivnita, camera de relaxare, fiind potrivit si pentru curatarea interiorului masinii.

Aspirator cu sac Karcher VC 6200
1.243,58 LEI

Designul complet nou al modelului Karcher VC 6200 imbina confortul si tehnologia filtrului la nivel cel mai inalt. Cu reglarea puterii de aspirare pe aparat. QuickClick: fara aplecare, schimbarea accesoriilor chiar in picioare. EasySlider: aspirare fara a ramane blocat. ComfoGlide: pana la 30% mai putin efort la aspirarea covoarelor. Duza turbo: ideala pentru inlaturarea in totalitate a parului (de animal).^ Filtru Hepa-12 la gama Karcher VC 6 retine chiar si cele mai mici particule declansatoare de alergii.^

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept