APARATE DE VIBROMASAJ
Producator
Valuta:
Aparat vibromasaj inSPORTline Dandelion
539,00 LEI

Aparatul de vibromasaj inSPORTline Dandelion este ideal pentru antrenarea si modelarea corpului, ajutand si la recuperarea rapida dupa antrenamente solicitante. Aparatul de vibromasaj creste mobilitatea articulatiilor, imbunatateste circulatia sangelui si ajuta pe termen lung in cazul stresului si depresiei. Aparatul de vibromasaj inSPORTline Dandelion dispune de un emitator infrarosu ce are efecte benefice in tratarea muschilor deteriorati. Aparatul de vibromasaj poate fi utilizat ca ajutor in tratamentul reumatismului si altor boli ale oaselor si articulatiilor, numai dupa consultarea unui medic. Aparatul imbunatateste circulatia sangelui si lucreaza eficient in tratamentul durerii si rigiditatii incheieturilor si muschilor, imbunatatind totodata si echilibrul si coordonarea.

Aparat vibromasaj inSPORTline Tulip
849,00 LEI

Aparatul de vibromasaj inSPORTline Tulip este ideal pentru antrenarea si modelarea corpului. Acesta ajuta la recuperarea rapida dupa un antrenament solicitant., creste mobilitatea articulatiilor, imbunatateste circulatia sangelui si ajuta pe termen lung in cazul stresului sau depresiei.

Aparat vibromasaj inSPORTline Resobelt
869,00 LEI

ResoBelt este un ajutor excelent pentru modelarea corpului dvs.^ Veti putea relaxa muschii tensionati şi va veti putea relaxa dupa o zi de munca grea. Nu aveti timp pentru a vizita un maseur? Va oferim o solutie foarte buna pentru problema dvs.: aparatul de vibromasaj RESOBELT. Elimina excesul de grasime si are proprietatea de a stimula metabolismul.^ Pentu rezultate exceptionale, va recomandam sa combinati masajul cu un regim alimentar cu mai putine calorii si un aport adecvat de lichide.

Aparat vibromasaj inSPORTline Lilly
1.219,00 LEI

Aparatul de vibromasaj inSportline Lilly este ideal pentru modelarea corpului. Funcţioneaza pe principiul vibratiilor, stimuleaza muschii si provoaca contractarea si relaxarea acestora. Doar 5 minute in picioare, cu genunchii usor indoiti si rezultatele nu intarzie sa apara.^ Aparatul are si 2 corzi elastice cu ajutorul carora veti putea diversifica antrenamentul. In functie de greutate, inaltime, sex şi varsta, aparatul poate determina procentul de masa adipoasa a corpului dvs si va ajuta sa pierdeti kilogramele in plus.^ Tonifica muschii si este foarte eficient in modelarea corporala si scaderea in greutate.^ Placuta speciala de masaj cu aderenta stimuleaza circulatia sangelui, relaxeaza si maseaza picioarele, mainile, fesele si spatele.^ Faciliteaza recuperarea rapida dupa exercitii fizice.^ Imbunatateste circulatia sangelui. Lucreaza eficient in tratamentul durerii si rigiditatii incheieturilor si muschilor.^ Imbunatateste echilibrul si coordonarea.^ Lupta eficient impotriva celulitei.^ Combate eficient stresul si depresiile si mareste productia hormonului de crestere.

Aparat vibromasaj inSPORTline Lotos
1.389,17 LEI

Aparatul de vibromasaj inSPORTline Lotos este ideal pentru modelarea corpului. Acesta functioneaza pe principiul vibratiilor, stimuleaza muschii provocand contractarea si relaxarea acestora. Aparatul are 2 manere cu ajutorul carora se poate diversifica antrenamentul. In functie de greutate, inaltime, sex si varsta, aparatul poate determina procentul de masa adipoasa din corpul utilizatorului si il ajuta pe acesta sa piarda kilogramele in plus.

Aparat vibromasaj inSPORTline Violet
1.519,00 LEI

Aparatul de vibromasaj este ideal atat pentru relaxare, cat si pentru antrenament.^ Acest aparat va ajuta sa va modelati corpul si sa pierdeti din greutate.^ Eficienta exercitiilor este triplata in timpul procesului de vibrare.^ Are covoras special de masaj cu 590 puncte de masaj. Acest covoras, prin presopunctura va ajuta sa va detensionati muschii picioarelor, mainilor spatelui.^ Asigura revenirea rapida dupa activitati fizice solicitante.^ Vibratia totala este ideala pentru inceperea sau terminarea unui antrenament de alergare, role, cu bicicleta sau schiat.^ Poate fi utilizat in timpul tratamentului pentru reumatism si alte boli ale oaselor si incheieturilor (doar cu recomandarea doctorului).^ Imbunatateste echilibrul si coordonarea corpului dvs.^ Imbunatateste circulatia sangelui in corp.^ Este recomandat in lupta contra stresului si depresiilor.^ Mareste productia hormonului de crestere.

Aparat vibromasaj inSPORTline Fiore 3 in 1
1.759,01 LEI

Aparatul de vibromasaj inSPORTline Fiore 3 in 1 este ideal pentru antrenamentele de modelare a corpului. Acesta functioneaza pe principiul vibratiilor, stimuland muschii si provocand contractarea si relaxarea acestora. Aparatul de vibromasaj Fiore este rapid si eficient in modelarea corpului si reducerea greutatii. Acest aparat ofera toate tipurile de vibratii: vibratii orizontale, vibratii verticale si vibratii combinate - 3D. Computerul are un meniu clar, usor de utilizat, cu doua seturi de butoane, pentru a se putea opera din pozitia culcat sau din picioare. Antrenamentul se poate desfasura in 5 moduri presetate, pe 16 nivele de intensitate. Aparatul de vibromasaj poate fi utilizat ca ajutor in tratamentul reumatismului si a altor boli ale oaselor si articulatiilor, dar numai dupa consultarea unui medic.

Aparat vibromasaj inSPORTline Masay
1.889,00 LEI

Aparatul de vibromasaj inSPORTline este ideal pentru modelarea corpului. Funcţioneaza pe principiul vibratiilor, stimuleaza muschii si provoaca contractarea si relaxarea acestora. Doar 5 minute in picioare, cu genunchii usor indoiti si rezultatele nu intarzie sa apara.^ Aparatul are si 2 corzi elastice cu ajutorul carora veti putea diversifica antrenamentul. In functie de greutate, inaltime, sex şi varsta, aparatul poate determina procentul de masa adipoasa a corpului dvs si va ajuta sa pierdeti kilogramele in plus.^ Tonifica muschii si este foarte eficient in modelarea corporala si scaderea in greutate.^ Placuta speciala de masaj cu aderenta stimuleaza circulaţia sangelui, relaxeaza şi maseaza picioarele, mainile, fesele si spatele.^ Faciliteaza recuperarea rapida dupa exercitii fizice.^ Imbunatateste circulaţia sangelui^ Lucreaza eficient în tratamentul durerii şi rigiditatii incheieturilor şi muschilor.^ Imbunatateste echilibrul şi coordonarea.^ Lupta eficient impotriva celulitei.^ Combate eficient stresul si depresiile.^ Mareste producţia hormonului de creştere.

Aparat vibromasaj inSPORTline Rose
1.989,00 LEI

Aparatul de vibromasaj este ideal atat pentru relaxare, cat si pentru antrenament.^ Acest aparat va ajuta sa va modelati corpul si sa pierdeti din greutate.^ Eficienta exercitiilor este triplata in timpul procesului de vibrare.^ Are covoras special de masaj cu 590 puncte de masaj. Acest covoras, prin presopunctura, va ajuta sa va detensionati muschii picioarelor, mainilor, spatelui.^ Asigura revenirea rapida dupa activitati fizice solicitante.^ Vibratia totala este ideala pentru inceperea sau terminarea unui antrenament de alergare, role, cu bicicleta sau schi.^ Poate fi utilizat in timpul tratamentului pentru reumatism si alte boli ale oaselor si incheieturilor (doar cu recomandarea doctorului).^ Imbunatateste echilibrul si coordonarea corpului dvs.^ Imbunatateste circulatia sangelui in corp.^ Este recomandat in lupta contra stresului si depresiilor.^ Mareste productia hormonilor de crestere.

Aparat vibromasaj inSPORTline Charles
1.989,01 LEI

Aparatul de vibromasaj inSPORTline Charles este ideal pentru modelarea corpului.^ Functioneaza pe principiul vibratiilor, stimuleaza muschii si provoaca contractarea si relaxarea acestora. Doar 5 minute in picioare, cu genunchii usor indoiti si rezultatele nu intarzie sa apara.^ Aparatul de vibromasaj Charles inSPORTline functioneaza pe principiul vibratiilor 3D, stimuland contractiile musculare, este foarte eficient in dezvoltarea lor. Principalele avantaje ale acestui aparat includ designul revolutionar şi sistemul vibratiilor verticale 3D mixte.^ Exercitiile sunt descrise in manualul de utilizare.^ Tonifica muschii si este foarte eficient in modelarea corpului si scaderea in greutate.^ Eficienta antrenamentelor este triplata in timpul procesului de vibrare.^ Placuta speciala de masaj cu aderenta stimuleaza circulaţia sangelui, relaxeaza şi maseaza picioarele, mainile, fesele si spatele.^ Faciliteaza recuperarea rapida dupa exercitii fizice.^ Aparatul Charles este potrivit inainte sau dupa exercitiile fizice.^ Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un ajutor in tratamentul reumatismului şi a altor boli ale oaselor şi articulatiilor (numai dupa consultarea unui medic).^ Imbunatateste circulaţia sangelui.^ Lucreaza eficient in ameliorarea durerii şi rigiditatii încheieturilor şi muschilor.^ Imbunatateste echilibrul şi coordonarea si lupta eficient impotriva celulitei.^ Combate eficient stresul si depresiile si stimuleaza producţia hormonului de creştere.

Aparat vibromasaj inSPORTline Alex
4.639,00 LEI

Aparatul de vibromasaj inSPORTline Alex este ideal pentru modelarea corpului. Funcţioneaza pe principiul de vibratiilor, stimuleaza muschii si provoaca contractarea si relaxarea acestora.^ Doar 5 minute in picioare, cu genunchii usor indoiti si rezultatele nu intarzie sa apara.^ Aparatul de vibromasaj Alex inSPORTline functioneaza pe principiul vibratiilor 3D, stimuland contractiile musculare, este foarte eficient in dezvoltarea lor. Principalele avantaje ale acestui aparat includ ecranul LCD de 7", designul revolutionar şi sistemul vibratiilor verticale 3D.^ Exercitiile sunt descrise in manualul de utilizare.^ Tonifica muschii si este foarte eficient in modelarea corpului si scaderea in greutate.^ Eficienta antrenamentelor este triplata in timpul procesului de vibrare.^ Placuta speciala de masaj cu aderenta stimuleaza circulaţia sangelui, relaxeaza şi maseaza picioarele, mainile, fesele si spatele.^ Faciliteaza recuperarea rapida dupa exercitii fizice.^ Aparatul Alex este potrivit inainte sau dupa exercitiile fizice.^ Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un ajutor in tratamentul reumatismului şi a altor boli ale oaselor şi articulatiilor (numai dupa consultarea unui medic).^ Imbunatateste circulatia sangelui.^ Lucreaza eficient in ameliorarea durerii şi rigiditatii incheieturilor şi muşchilor.^ Imbunatateste echilibrul şi coordonarea.^ Lupta eficient impotriva celulitei si combate eficient stresul si depresiile.^ Stimuleaza productia hormonului de creştere.

Aparat vibromasaj inSPORTline Sunflower
4.899,00 LEI

Aparatul de vibromasaj inSPORTline este ideal pentru modelarea corpului. Funcţioneaza pe principiul vibratiilor, stimuleaza muschii si provoaca contractarea si relaxarea acestora.^ Doar 5 minute in picioare, cu genunchii usor indoiti si rezultatele nu intarzie sa apara.^ Aparatul are si 2 corzi elastice cu ajutorul carora veti putea diversifica antrenamentul. In functie de greutate, inaltime, sex şi varsta, aparatul poate determina procentul de masa adipoasa a corpului dvs si va ajuta sa pierdeti kilogramele in plus.^ Tonifica muschii si este foarte eficient in modelarea corporala si scaderea in greutate.^ Placuta speciala de masaj cu aderenta stimuleaza circulaţia sangelui, relaxeaza şi maseaza picioarele, mâinile, fesele si spatele.^ Faciliteaza recuperarea rapida dupa exercitii fizice. Imbunatateste circulaţia sangelui, lucreaza eficient in tratamentul durerii şi rigiditatii incheieturilor şi muschilor.^ Imbunatateste echilibrul şi coordonarea.^ Lupta eficient impotriva celulitei.^ Combate eficient stresul si depresiile si mareste productia hormonului de creştere.

Aparat vibromasaj inSPORTline Dance
6.529,00 LEI

Aparatul de vibromasaj inSPORTline este ideal pentru modelarea corpului. Funcţioneaza pe principiul vibratiilor, stimuleaza muschii si provoaca contractarea si relaxarea acestora.^ Doar 5 minute in picioare, cu genunchii usor indoiti si rezultatele nu intarzie sa apara.^ Aparatul are si 2 corzi elastice cu ajutorul carora veti putea diversifica antrenamentul. In functie de greutate, inaltime, sex şi varsta, aparatul poate determina procentul de masa adipoasa a corpului dvs si va ajuta sa pierdeti kilogramele in plus.^ Tonifica muschii si este foarte eficient in modelarea corporala si scaderea in greutate.^ Placuta speciala de masaj cu aderenta stimuleaza circulatia sangelui, relaxeaza şi maseaza picioarele, mainile, fesele si spatele.^ Faciliteaza recuperarea rapida dupa exercitii fizice.^ Aparatul Dance este potrivit inainte sau dupa exercitiile fizice.^ Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un ajutor in tratamentul reumatismului şi a altor boli ale oaselor şi articulatiilor (numai dupa consultarea unui medic).^ Imbunatateste circulatia sangelui^ Lucreaza eficient in tratamentul durerii şi rigiditatii incheieturilor şi muschilor.^ Imbunatateste echilibrul si coordonarea.^ Lupta eficient impotriva celulitei.^ Combate eficient stresul si depresiile si mareste productia hormonului de creştere.

Aparat vibromasaj inSPORTline Rita
8.395,00 LEI

Aparatul de vibromasaj inSPORTline Rita este destinat utilizarii casnice, dar si pentru sali de fitness, cluburi sau hoteluri. Functionand pe principiul vibratiilor 3D, aparatul stimuleaza muschii si provoaca contractarea si relaxare acestora, crescand mobilitatea articulatiilor. Aparatul de vibromasaj are efect de relaxare si de eliminare a stresului si intareste sistemul cardiovascular. Bratele si spatele se pot antrena cu ajutorul a doua corzi de cauciuc care se ataseaza la partea de jos a aparatului. Aparatul dispune de design modern si de 8 programe presetate pentru antrenarea diferitelor tipuri de muschi.

Aparat vibromasaj inSPORTline Marguerite
8.769,00 LEI

Aparatul de vibromasaj inSPORTline este ideal pentru modelarea corpului. Functioneaza pe principiul vibratiilor, stimuleaza muschii si provoaca contractarea si relaxarea acestora.^ Doar 5 minute in picioare, cu genunchii usor indoiti si rezultatele nu intarzie sa apara.^ Aparatul are si 2 corzi elastice cu ajutorul carora veti putea diversifica antrenamentul. In functie de greutate, inaltime, sex şi varsta, aparatul poate determina procentul de masa adipoasa a corpului dvs si va ajuta sa pierdeti kilogramele in plus.^ Tonifica muschii si este foarte eficient in modelarea corporala si scaderea in greutate.^ Placuta speciala de masaj cu aderenta stimuleaza circulatia sangelui, relaxeaza şi maseaza picioarele, mainile, fesele si spatele.^ Faciliteaza recuperarea rapida dupa exercitii fizice.^ Imbunatateste circulaţia sangelui.^ Lucreaza eficient in tratamentul durerii şi rigiditatii încheieturilor şi muschilor.^ Imbunatateste echilibrul şi coordonarea.^ Lupta eficient impotriva celulitei si combate eficient stresul si depresiile.^ Mareste productia hormonului de creştere.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept