APARATE DE VASLIT

Aparatul de vaslit reprezinta o modalitate comoda de a face sport chiar si la tine acasa. Clickbox.ro ofera o gama variata de aparate de vaslit. Iti vom oferi cel mai bun sfat pentru a alege aparatul de vaslit potrivit.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Valuta:
Simulator de vaslit inSPORTline Power Master
569,00 LEI

Aparatul de vaslit asigura dezvoltare majoritatii muschilor corpului.^ Vaslitul este modul ideal de a lucra muschii intregului corp. Acest aparat inlocuieste alte forme de exercitiu.^

Simulator de vaslit magnetic inSPORTline Oxford
1.549,00 LEI

Simulatorul de vaslit Insportline Oxford este din otel masiv. Simulatorul de vaslit are un sistem magnetic cu incarcare manuala a greutatii si foloseste sase nivele de rezistenta.

Simulator de vaslit Reebok I-rower 2.1
2.063,30 LEI

Aparat de vaslit REEBOK i-Rower 2.1 cu cabluri^

Simulator de vaslit Kettler Kadett
2.206,30 LEI

Acest aparat de vaslit a fost creat in mod special pentru a simula cat mai fidel vaslitul in apa.

Simulator de vaslit Reebok I-rower 2.5
2.256,24 LEI

-Numar utilizatori memorati: 9^ -Programe :4^ -Reglaj fata de podea:da^ -Standard DIN :DIN EN 957-1/7^ -Masurarea pulsului:prin sistem Polar inclus ^ -Roti de transport:da^ -Sistem de rabatare:da^

Simulator de vaslit inSPORTline SEG-RT 6550
2.469,00 LEI

Ideal atat pentru exercitiile normale de mentinere, cat si pentru exercitii Pilates - inSPORTline SEG-RT6550 este robust , foarte rezistent si ocupa foarte putin spatiu in timpul depozitarii.

Simulator de vaslit inSPORTline SEG-6601
2.639,00 LEI

Aparat 2 in 1pentru vaslit si recumbent^

Aparat de vaslit Nordic Track USA RX800
2.690,00 LEI

Aparatul de vaslit Nordic Track RX800 ofera o nouă abordare a unor antrenamente old-school. Canotajul este o formă eficientă de exercițiu care antrenează at�t partea superioară, c�t și partea inferioară a corpului. In timpul antrenamentului, ritmul cardiac este menținut la un nivel ridicat. In timpul antrenamentului aveți posibilitatea să vedeți consumul de energie afișat pe ecranul aparatului. Unghiul consolei este ajustabil pentru vizualizare ideală. Sistemul audio �ncorporat �n consolă este compatibil i-Pod, astfel inc�t să puteți asculta muzica preferată in timpul antrenamentului.

Aparat de vaslit Kettler Axos Rower
2.890,00 LEI

Aparatul de vaslit Kettler Axos Rower este destinat utilizarii casnice. In timpul antrenamentului, utilizatorul simuleaza miscarile din timpul vaslitului, aparatul ajutand la tonifierea musculaturii partii superioare a corpului.^ Aparatul de vaslit Kettler suporta o greutate maxima a utilizatorului de 130 kg. LCD-ul cu care este dotat aparatul de vaslit afiseaza in permanenta 5 functii in timpul antrenamentului.

Aparat de vaslit Nordic Track USA RW850
4.490,00 LEI

Simulatorul de vâslit NordicTrack RW 850 dotat cu o tabletă detașabilă de 10 inch îți oferă o experiență unică în efectuarea antrenamentelor. Datorită tehnologiei inovatoare de la iFit vei beneficia de antrenamente interactive personalizate, concepute de antrenori specializați.

Aparat de vaslit WaterRower A1 Studio
5.390,00 LEI

Aparatul de vaslit WaterRower A1 Studio dispune de design unic, cu o singura sina. Aparatul este realizat din lemn durabil, provenind din regiunea Appalachian din Statele Unite ale Americii.

Aparat de vaslit WaterRower Club S4
6.473,98 LEI

Aparatul de vaslit WaterRower WaterRower Club S4, prelucra manual din frasin si colorat diferit, este conceput pentru utilizarea in sali de sport, studiouri si clinici de reabilitare.

Aparat de vaslit WaterRower Natural S4
7.773,58 LEI

Aparatul de vaslit WaterRower Natural S4 este realizat din lemn durabil provenind din regiunea Appalachian din Statele Unite ale Americii, prelucrat in America. Aparatul WaterRower Natural S4 este lucrat manual, confectionat din frasin si colorat in varianta stejar laminat pentru consistenta culorii.

Aparat de vaslit Nordic Track USA RW900
7.980,00 LEI

Simulatorul de vâslit NordicTrack RW 900 dotat cu o consola ajustabila de 22 inch îți oferă o experiență unică în efectuarea antrenamentelor. Tehnologia iFit iti aduce antrenamente interactive, personalizate.

Aparat de vaslit WaterRower Oxbridge S4
8.829,25 LEI

Aparatul de vaslit WaterRower Oxbridge S4 face parte din clasa superioara de aparate de canotaj. Acesta este realizat din lemn masiv de cires. Aparatul este fabricat manual, in America.

Aparat de vaslit WaterRower M1 HiRise S4
10.364,78 LEI

Aparatul de vaslit WaterRower M1 HiRise S4 este realizat din otel tubular, care poate fi vopsit la alegere cu peste 16000 de culori.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept