APARATE DE SUDURA

Aparatele de sudura sunt destinate atat pentru activitatile de intretinere, reparatii cat si in utilizarea lor industriala. Acestea pot fi de mai multe tipuri: aparate de sudura MIG/MAG, aparate de sudura MMA, aparate de sudura TIG/WIG si aparate de sudura multifunctionale.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Tip aparat sudura
Tensiune de alimentare (V)
Valuta:
Aparat de sudura Proweld BX1-160C1
312,96 LEI

Aparatul de sudura Proweld BX1-160C1 este ideal pentru utilizarea in activitati de intretinere, revizii mici ateliere de reparatii. Aparatul are la baza una dintre cele mai longevive tehnologii de fabricatie a aparatelor de sudura. Aparatul de sudura este fiabil si nu necesita operatii complicate de intretinere, iar datorita carcasei robuste, din metal si material plastic, aparatul este rezistent chiar si in conditii dure de lucru. Aparatul este prevazut cu maner si roti pentru a facilita transportul. Temperatura interna este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului de sudura este suspendata pana cand aceasta coboara la valori normale.

Aparat de sudura Proweld BX1-200C1
351,95 LEI

Aparatul de sudura Proweld BX1-200C1 este ideal pentru utilizarea in activitati de intretinere, revizii mici ateliere de reparatii. Aparatul functioneaza cu electrozi fuzibili cu invelis rutilic (tip Supertit Fin). Aparatul este dotat cu carcasa robusta, din metal si material plastic, fiind rezistenta in conditii dure de lucru. Pentru a facilita transportul, aparatul este prevazut cu maner si roti.

Aparat de sudura Proweld BX1-250C1
367,76 LEI

Aparatul de sudura Proweld BX1-250C1 este ideal pentru utilizarea in activitati de intretinere, revizii mici ateliere de reparatii. Aparatul este fiabil si nu necesita operatii complicate de intretinere. Aparatul de sudura functioneaza cu electrozi fuzibili cu invelis rutilic (tip Supertit Fin). Aparatul este echipat cu carcasa robusta, din metal si material plastic, fiind rezistenta la lucrul in conditii grele. Aparatul este prevazut cu maner si roti pentru a facilita transportul.

Aparat de sudura Proweld MMA-105 PI
446,45 LEI

Aparatul de sudura Proweld MMA-105 PI este economic, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Aparatul este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Poate fi utilizat cu electrozi bazici si supertit. Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact, insa cu un ciclu de sudare de 80%. Panoul aparatului este foarte usor de folosit, fiind echipat cu un singur potentiometru pentru reglarea curentului de sudare, fara trepte. Contine, de asemenea, un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii.

Aparat de sudura Proweld MMA-120 PI
464,43 LEI

Aparatul de sudura Proweld MMA-120 PI este economic, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact insa cu un ciclu de sudare de 80%. Aparatul este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Poate fi utilizat cu electrozi bazici si supertit.

Aparat de sudura Proweld MMA-140 PI
481,41 LEI

Aparatul de sudura Proweld MMA-140 PI este economic, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact insa cu un ciclu de sudare de 80%. Aparatul este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Poate fi utilizat cu electrozi bazici si supertit.

Aparat de sudura Proweld MMA-160 PI
577,54 LEI

Aparatul de sudura Proweld MMA-160 PI este economic, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact, insa cu un ciclu de sudare de 80%. Aparatul este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Poate fi utilizat cu electrozi bazici si supertit.

Aparat de sudura Proweld MMA-200 PI
725,71 LEI

Aparatul de sudura Proweld MMA-200 PI este economic, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact, insa cu un ciclu de sudare de 80%. Aparatul este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Poate fi utilizat cu electrozi bazici si supertit.

Aparat de sudura Proweld MMA-180 PI
730,69 LEI

Aparatul de sudura Proweld MMA-180 PI este economic, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact insa cu un ciclu de sudare de 80%. Aparatul este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Poate fi utilizat cu electrozi bazici si supertit.

Aparat de sudura Proweld TIG-160P
792,10 LEI

Aparatul de sudura Proweld TIG-160P dispune de tehnologie Inverter de ultima generatie si este recomandat pentru aplicatii de sudura industriala sau de intretinere. Aparatul este echipat cu modul de initiere a arcului electric prin apropiere (inalta frecventa). Aparatul de sudura este recomandat pentru sudarea otelurilor aliate si a inoxului.

Aparat de sudura Proweld MMA-250 PI
793,13 LEI

Aparatul de sudura Proweld MMA-250 PI este economic, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact insa cu un ciclu de sudare de 80%. Aparatul este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Poate fi utilizat cu electrozi bazici si supertit.

Aparat de sudura Proweld HP-180L
978,47 LEI

Aparatul de sudura Proweld HP-180L este compact, eficient si cu ard de sudare stabil. Aparatul de sudura cu tehnologie Invertor de ultima generatie este recomandat pentru aplicatii de sudura industriala sau de intretinere. Aparatul este recomandat pentru sudarea otelurilor aliate si a inoxului.

Aparat de sudura Proweld MIG-180N
1.085,12 LEI

Aparatul de sudura Proweld MIG-180N este compact si foarte eficient. Aparatul dispune de tehnologia Invertor ce garanteaza suduri de calitate si o eficienta ridicata. Aparatul este prevazut cu sistem de ventilatie fortata si protectie cu termostat. Proweld MIG-180N este un aparat de sudura recomandat pentru sudarea otelurilor aliate, a aluminiului si a aliajelor acestuia.

Aparat de sudura Proweld HP-250L
1.139,82 LEI

Aparatul de sudura Proweld HP-250L este compact, eficient si cu arc de sudare stabil. Aparatul este recomandat pentru sudarea otelurilor aliate si a inoxului. Proweld HP-250L este un aparat de sudura cu tehnologie invertor de ultima generatie, recomandat pentru aplicatii de sudura industriala sau de intretinere.

Aparat de sudura Proweld HP-250PS
1.156,57 LEI

Aparatul de sudura Proweld HP-250PS este compact si eficient si dispune de arc de sudare stabil. Functia "Puls" permite sudarea in bune conditii a materialelor groase, dar si a celor foarte subtiri. Aparatul de sudura dispune de tehnologie invertor de ultima generatie si este recomandat pentru aplicatii de sudura industriala sau de intretinere.

Aparat de sudura Proweld MMA-250
1.233,94 LEI

Aparatul de sudura Proweld MMA-250 este un aparat profesional, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Aparatul este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate.

Aparat de sudura Proweld MMA-180N
1.235,79 LEI

Aparatul de sudura Proweld MMA-180N este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Aparatul de sudura poate fi utilizat cu electrozi bazici si supertit. Aparatul de sudura Proweld dispune de tehnologie MOSFET.

Aparat de sudura Proweld TIG-180P
1.276,09 LEI

Aparatul de sudura Proweld TIG-180P, cu tehnologie invertor de ultima generatie, este recomandat pentru aplicatii de sudura industriala sau de intretinere. Aparatul este echipat cu modul de initiere a arcului electric prin apropiere (inalta frecventa). Aparatul de sudura Proweld TIG-180P este recomandat pentru sudarea otelurilor aliate si a inoxului.

Aparat de sudura Proweld MMA-300 (400V)
1.287,68 LEI

Aparatul de sudura profesional Proweld MMA-300, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol, este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Aparatul poate fi utilizat cu electrozi bazici si supertit si este echipat cu conectori TEB 35-50.

Aparat de sudura Proweld MMA-300I (400V)
1.316,72 LEI

Aparatul de sudura profesional Proweld MMA-300I ofera randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Aparatul este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate si poate fi folosit cu electrozi bazici si supertit.

Aparat de sudura Proweld TIG-200P
1.378,06 LEI

Aparatul de sudura Proweld TIG-200P dispune de tehnologia invertor de ultima generatie, fiind recomandat pentru aplicatii de sudura industriala sau de intretinere. Aparatul este echipat cu modul de initiere a arcului electric prin apropiere (inalta frecventa). Aparatul de sudura este recomandat pentru sudarea otelurilor aliate si a inoxului.

Aparat de sudura Proweld MMA-250 KI
1.389,49 LEI

Aparatul de sudura Proweld MMA-250 KI este economic, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact insa cu un ciclu de sudare de 80%. Aparatul este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Poate fi utilizat cu electrozi bazici si supertit.

Aparat de sudura Proweld MMA-250N
1.439,93 LEI

Aparatul de sudura Proweld MMA-250N, cu tehnologie MOSFET, este recomandat pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Aparatul este echipat cu conectori TEB 35-50.

Aparat de sudura Proweld TIG-250P
1.480,83 LEI

Aparatul de sudura Proweld TIG-250P dispune de tehnologie invertor de ultima generatie si este recomandat pentru aplicatii de sudura industriala sau de intretinere. Aparatul este echipat cu modul de initiere a arcului electric prin apropiere (inalta frecventa). Aparatul de sudura este recomandat pentru sudarea otelurilor aliate si a inoxului.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept