APARATE DE AER CONDITIONAT

Aparatele de aer conditionat va ajuta sa obtineti o temperatura optima in spatiul in care va desfasurati activitatea, pentru a va asigura confort maxim. Utilizarea aparatelor de aer conditionat imbunatateste considerabil calitatea aerului din incapere. Totodata, aparatele de aer conditionat sunt folosite si pentru a controla umiditatea din camera sau birou, dar si pentru purificarea aerului. Clickbox.ro va ofera o gama larga de aparate de aer conditionat. Putem oferi cea mai buna consultanta pentru a alege aparatul de aer conditionat potrivit nevoilor fiecaruia.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Inverter
Clasa de energie racire
Capacitate (BTU/h)
Valuta:
Aer conditionat Fujitsu ASY9UC
1.502,67 LEI

Noul model ASY9UC este proiectat pentru functionare economica in tot timpul anului. Este caracterizat printr-un design modern si compact, un accesoriu perfect pentru o casa moderna. Nivelul de zgomot este scazut, numai 21dB (mod super quiet) o caracteristica importanta in momentul in care se doreste o relaxare completa in temperatura optima oferita de aparat. Noua generatie de echipamente este optimizata pentru functionare economica in tot timpul anului. Tehnologia i-PAM control face desi atunci cand aparatul este pornit el foloseste mai mult curent in momentul in care se stabilizeaza, temperatura dorita se mentine cu ajutorul unui voltaj mult mai scazut. Desi modul de air-flow se realizeaza pe 4 nivele pre-definite, el poate fi setat in modul manual mai in detaliu. Mentenanta acestuia se realizeaza extrem de usor avand in vedere ca panoul din fata este simplu de inlaturat.

Aer conditionat Fujitsu ASY12UC
1.691,29 LEI

Noul model ASY12UC este proiectat pentru functionare economica in tot timpul anului. Este caracterizat printr-un design modern si compact, un accesoriu perfect pentru o casa moderna. Nivelul de zgomot este scazut, numai 21dB (mod super quiet) o caracteristica importanta in momentul in care se doreste o relaxare completa in temperatura optima oferita de aparat. Noua generatie de echipamente este optimizata pentru functionare economica in tot timpul anului. Tehnologia i-PAM control face desi atunci cand aparatul este pornit el foloseste mai mult curent in momentul in care se stabilizeaza, temperatura dorita se mentine cu ajutorul unui voltaj mult mai scazut. Desi modul de air-flow se realizeaza pe 4 nivele pre-definite, el poate fi setat in modul manual mai in detaliu. Mentenanta acestuia se realizeaza extrem de usor avand in vedere ca panoul din fata este simplu de inlaturat.

U.I. de aer conditionat LG Multi Split Libero-R MS18AQ
1.828,30 LEI

Unitatea interioara Libero-R MS18AQ prezinta un sistem performant de purificare, filtrul sau cu plasma fiind capabil sa reduca particulele microspcopice de impuritati si praf, sa elimine bacteriile, firele de praf sau de blana.

Aer conditionat LG Econo Inverter E09EK
2.130,48 LEI

Aparatul de aer conditionat LG Econo Inverter E09EK dispune de tehnologia Inverter ce controleaza simultan viteza motorului si a compresorului. Echipamentul este silentios si asigura un consum de energie cu pana la 60% fata de aparatele traditionale.

Aer conditionat LG Econo Inverter E12EK
2.259,18 LEI

Aparatul de aer conditionat LG Econo Inverter E12EK dispune de tehnologia Inverter ce controleaza simultan viteza motorului si a compresorului. Echipamentul este silentios si asigura un consum de energie cu pana la 60% fata de aparatele traditionale.

Aer conditionat inverter LG Silver Deco P09RK
2.261,34 LEI

Aparatul de aer conditionat LG Silver Deco P09RK dispune de tehnologia inverter ce controleaza simultan viteza motorului si a compresorului. Inovatoarea tehnologie LG aplicata inverterelor accentueaza performantele in domeniul reducerii zgomotului, reducand totodata consumul de energie cu pana la 60%.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept