AEROTERME
Producator
Debit aer furnizat (mc/h)
Valuta:
Aeroterma electrica Zobo ZB-EF2
152,32 LEI

Aeroterma electrica Zobo ZB-EF2 dispune de structura metalica solida, vopsita cu pulberi epoxidice. Izolatia asigura aerotermei securitate maxima. Aeroterma este potrivita pentru incalzirea locuintelor, salilor de asteptare, birourilor, garajelor, spatiilor comerciale, magazinelor, caselor de vacanta. Aeroterma Zobo ZB-EF2 este ideala pentru spatii mici si mijlocii. Aerotermele pot fi folosite in grup pentru incalzirea spatiilor mari, ca de exemplu sere, sali de sport, hale industriale.

Aeroterma electrica Zobo ZB-EF3
209,21 LEI

Aeroterma electrica Zobo ZB-EF3, de 3 KW dispune de structura metalica solida. Izolatia asigura aerotermei securitate maxima. Aeroterma este potrivita pentru incalzirea locuintelor, salilor de asteptare, birourilor, garajelor, spatiilor comerciale, magazinelor, caselor de vacanta. Aeroterma Zobo ZB-EF este ideala pentru spatii mici si mijlocii. Aerotermele pot fi folosite in grup pentru incalzirea spatiilor mari, ca de exemplu sere, sali de sport, hale industriale.

Aeroterma electrica Zobo ZB-EY3
265,37 LEI

Aeroterma electrica Zobo ZB-EY3, de 3 KW dispune de structura metalica solida. Izolatia asigura aerotermei securitate maxima. Aeroterma este potrivita pentru incalzirea locuintelor, salilor de asteptare, birourilor, garajelor, spatiilor comerciale, magazinelor, caselor de vacanta. Aeroterma Zobo ZB-EY3 este ideala pentru spatii mici si mijlocii. Aerotermele pot fi folosite in grup pentru incalzirea spatiilor mari, ca de exemplu sere, sali de sport, hale industriale.

Aeroterma electrica Master B 1.8ECA
296,61 LEI

Aeroterma electrica Master B 1.8ECA este destinata mediilor inchise. Aceasta se poate utiliza cu succes in agricultura, constructii, in garaje, magazine, locuinte, birouri, crame, depozite etc. Aeroterma este recomandata pentru zugravi, faiantari, instalatori etc.

Aeroterma electrica Master B 3 ECA
372,00 LEI

Aeroterma electrica Master B 3 ECA este destinata spatiilor inchise. Aceasta se poate utiliza cu succes in constructii, garaje, magazine, locuinte, birouri, crame, depozite etc.

Aeroterma electrica Zobo ZB-EY5
396,27 LEI

Aeroterma electrica Zobo ZB-EY5, de 3 KW dispune de structura metalica solida. Izolatia asigura aerotermei securitate maxima. Aeroterma este potrivita pentru incalzirea locuintelor, salilor de asteptare, birourilor, garajelor, spatiilor comerciale, magazinelor, caselor de vacanta. Aeroterma Zobo ZB-EY5 este ideala pentru spatii mici si mijlocii. Aerotermele pot fi folosite in grup pentru incalzirea spatiilor mari, ca de exemplu sere, sali de sport, hale industriale.

Aeroterma electrica Master REM2ECA
401,10 LEI

Incalzitor electric pentru medii inchise.^ Se poate utiliza cu succes in agricultura, constructii, garaje, magazine, locuinte, birouri, crame, depozite, etc.^ Recomandate pentru zugravi, faiantari, instalatori, etc.^

Aeroterma electrica Braco BR 3.3
483,11 LEI

Aeroterma electrica Braco BR 3.3 dispune de structura metalica solida, vopsita cu pulberi epoxidice. Izolatia asigura aerotermei securitate maxima. Aeroterma este potrivita pentru incalzirea locuintelor, salilor de asteptare, birourilor, garajelor, spatiilor comerciale, magazinelor, caselor de vacanta. Aeroterma Braco BR 3.3 este ideala pentru spatii mici si mijlocii. Aerotermele pot fi folosite in grup pentru incalzirea spatiilor mari, ca de exemplu sere, sali de sport, hale industriale.

Aeroterma electrica Zobo ZB-EY9
550,97 LEI

Aeroterma electrica Zobo ZB-EY9, de 9 KW dispune de structura metalica solida. Izolatia asigura aerotermei securitate maxima. Aeroterma este potrivita pentru incalzirea locuintelor, salilor de asteptare, birourilor, garajelor, spatiilor comerciale, magazinelor, caselor de vacanta. Aeroterma Zobo ZB-EY9 este ideala pentru spatii mici si mijlocii. Aerotermele pot fi folosite in grup pentru incalzirea spatiilor mari, ca de exemplu sere, sali de sport, hale industriale.

Aeroterma electrica Braco BR 5
690,16 LEI

Aeroterma electrica Braco BR 5 dispune de structura metalica solida. Aeroterma este vopsita cu pulberi epoxidice, iar izolatia ii asigura acesteia securitate maxima. Elementele de incalzire capsulate, inoxidabile si izolate independent unul de altul sunt prevazute cu un termostat de protectie, care fereste aeroterma de pericolul unei supraincalziri sau incendiu. Aerotermele pot fi folosite pentru incalzirea locuintelor. De asemenea ele au aplicatii in agricultura, constructii si oricare alt domeniu si sunt ideale pentru spatii mici si mijlocii, sali de spectacole, birouri, garaje, spatii comerciale, magazine, case de vacanta, etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale.

Aeroterma electrica Braco BR 9
787,59 LEI

Aeroterma Braco BR 9 dispune de structura metalica solida si este vopsita cu pulberi epoxidice. Izoltia asigura aerotermei securitate maxima. Elementele de incalzire capsulate, inoxidabile si izolate independent unul de altul sunt prevazute cu un termostat de protectie care fereste aeroterma de pericolul supraincalzirii sau incendiului. Aerotermele pot fi folosite pentru incalzirea locuintelor. De asemenea ele au aplicatii in agricultura, constructii si oricare alt domeniu si sunt ideale pentru spatii mici si mijlocii, sali de spectacole, birouri, garaje, spatii comerciale, magazine, case de vacanta, etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor spatii mari, ca de exemplu sere, sali de sport, hale industriale.

Aeroterma electrica Braco BR 18
1.258,52 LEI

Aeroterma electrica Braco BR 18, cu structura metalica solida, este vopsita cu pulberi epoxidice si are o izolatie ca asigura securitate maxima. Elementele de incalzire capsulate, inoxidabile si izolate independent unul de altul sunt prevazute cu un termostat de protectie, care fereste aeroterma de pericolul unei supraincalziri sau incendiu. Cu ajutorul aerotermei se pot incalzi spatii mici si mijlocii, locuinte, sali de spectacole, birouri, garaje, spatii comerciale, magazine, case de vacanta etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale.

Aeroterma electrica Braco BR 15
1.330,51 LEI

Aeroterma electrica Braco BR 15 dispune de structura metalica solida si este vopsita cu pulberi epoxidice. Izolatia asigura aerotermei securitate maxima. Elementele de incalzire capsulate, inoxidabile si izolate independent unul de altul sunt prevazute cu un termostat de protectie, care fereste aeroterma de pericolul unei supraincalziri sau incendiu. Aerotermele pot fi folosite pentru incalzirea locuintelor. De asemenea, acestea se pot utiliza in agricultura, constructii si oricare alt domeniu si sunt ideale pentru spatii mici si mijlocii, sali de spectacole, birouri, garaje, spatii comerciale, magazine, case de vacanta, etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale.

Aeroterma electrica Master B 30 EPR
5.741,65 LEI

Aeroterma electrica Master B 30 EPR este destinata utilizarii in spatii inchise. Aceasta se poate utiliza in agricultura, constructii, garaje, magazine, industrie, birouri, crame, depozite etc. Aeroterma permite utilizarea cu tubulatura flexibila pentru ghidarea aerului cald (max. doua tubulaturi a cate 7.5 m).

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept