ACCESORII
Producator
Valuta:
Carota profesionala Bosch HSS Progresor 19 mm
57,36 LEI

Carota profesionala Bosch HSS Progresor este destinata gauririi in metal, otel moale/inoxidabil, lemn, aluminiu si metale plastice combinate.

Banc de lucru Bosch GTA 2600 (pentru GCM)
544,61 LEI

Pentru ferastraie stationare GCM^ Asamblare rapida, manevrare superconfortabila^ Repede gata de utilizare gratie montarii fara cheie^ Lungimea mesei pana la 3.7 m (cu sine prelungitoare) pentru scanduri lungi^ Suport pentru sprijinirea piesei de lucru cu rola si opritor pentru rezemarea optima a pieselor lungi.

Masa de lucru Bosch GTA 3800
1.345,35 LEI

Masa de lucru Bosch GTA 3800 este flexibila, potrivita pentru piese de lucru lungi. Masa poate fi transportata cu usurinta datorita greutatii reduse si manerului de transport ergonomic. Masa de lucru dispune de suporturi pentru material late, cu role, pentru prelucrarea precisa a pieselor de lucru late. Masa de lucru Bosch GTA 3800 este potrivita pentru aproape toate fierastraiele circulare stationara si multifunctionale.

Masa de transport si lucru Bosch GTA 2500
1.456,29 LEI

Masa Bosch GTA 2500 ofera avantaj dublu: mijloc de transport si masa de lucru in acelasi timp. Montarea si demontarea se efectueaza cu usurinta, printr-o singura actionare de parghie, fara a trebui sa se demonteze pe ea scula electrica stationara. Pneurile din cauciuc mari, umplute cu aer, asigura transportul comod si pe teren denivelat. Constructia robusta din otel ofera un grad ridicat de securitate a muncii si o durata de viata indelungata. Datorita picioarelor cu inaltime reglabila, masa este stabila pe orice suprafata.

Suport de gaurit Bosch S 500 A
4.597,17 LEI

Suportul de gaurit Bosch S 500 A ofera posibilitatea reglarii precise a unghiurilor in pasi de 15 grade, pentru gaurire oblica. Fixarea masinii, inelul colector de apa (accesorii), reglarea unghiurilor si rotile de transport sunt reglabile fara cheie. Rotile mari de transport permit transportul pe scari cu usurinta al intregului ansamblu.

Suport de gaurit cu magnet Bosch GMB 32
8.213,30 LEI

Suportul de gaurit cu magnet Bosch GMB 32 este ideal pentru lucrul pe suprafete verticale si inclinate si deasupra capului. Suportul dispune de priza de alimentare pentru masina de gaurit, cu protectie impotriva pornirii accidentale - masina de gaurit poate fi pornita numai atunci cand placa magnetica a fost activata. Surubul de legatura dintre GBM 32-4 si suportul de gaurit permite gaurirea precisa cu carote.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept