ACCESORII FITNESS
Producator
Valuta:
Coarda din piele WA-567B
40,31 LEI

Coarda de sarituri din piele

Centura pentru greutati WLB-526A
51,83 LEI

Curea pentru ridicat greutati^ Piele culoare maro naturala^ Latime 10cm

Extensor TB-365 Body Style
58,00 LEI

Extensor cu arcuri metalice

Centura pentru greutati WLB-526B
67,17 LEI

Curea pentru ridicat greutati^ Piele culoare maro naturala^ Latime 15cm

Rotana Digital Twist cu corzi inSPORTline
73,00 LEI

Rotana Digital Twist cu corzi este ideal pentru modelarea corpului. Aparatul ajuta la lucrarea spatelui, soldurilor si muschilor abdominali.

Bara Tractiuni
79,00 LEI

Lungime 75 cm

Stabilizator pentru scaun cu rotile inSPORTline OC-560
81,52 LEI

Stabilizator pentru SEG9660 inSPORTline^ Indepartand scaunul si fixand acest stabilizator o sa permita sa foloseasca aparatul si cei cu handicap direct din scaunul cu rotile.

Inel Pilates X-Fact
89,45 LEI

Inelul Pilates X-Fact este eficient pentru grupele musculare de la piept, maini si picioare. Inelul este usor, compact, confectionat din fibra de sticla cu manere de burete.

Suport carte Kettler
149,00 LEI

Suportul de carte Kettler se foloseste impreuna cu bicicletele ergometrice Kettler. Este un accesoriu util, ce poate fi montat cu usurinta pe ghidonul bicicletei.

Covor aparate fitness Kettler 140 x 80 cm
159,00 LEI

Covorul Kettler se plaseaza sub aparatele fitness, pentru a preveni deteriorarea covorului sau parchetului. Acesta asigura stabilitatea aparatului fitness si reduce zgomotul produs in timpul antrenamentului.

Curea piept Kettler Polar T34
229,00 LEI

Cureaua de piept Polar T34 este un accesoriu foarte util, destinat masurarii ritmului cardiac. Aceasta se foloseste ca accesoriu pentru toate echipamentele de fitness Kettler cu cardio-receptor integrat.^ Design-ul curelei ofera o buna detectare a batailor inimii, care apoi sunt transmise criptate, in timpul antrenamentului, catre echipamentul fitness.

Covor aparate fitness Nordic Track
257,16 LEI

Covorul Nordic Track se plaseaza sub aparatele fitness, pentru a preveni deteriorarea covorului sau parchetului. Acesta asigura stabilitatea aparatului fitness si reduce zgomotul produs in timpul antrenamentului.

Covor aparate fitness Kettler 220 x 110 cm
319,00 LEI

Covorul Kettler se plaseaza sub aparatele fitness, pentru a preveni deteriorarea covorului sau parchetului. Acesta asigura stabilitatea aparatului fitness si reduce zgomotul produs in timpul antrenamentului.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept