Valuta:
Cilindru vibrocompactor dublu Masterpac DVR65L
34.400,76 LEI

Cilindrul vibrocompactor dublu Masterpac DVR65L este dotat cu un motor Lombardini de 8.1KW. Cilindrul vibrocompactor Masterpac are un sistem de racire cu ulei.

Monocilindru vibrocompactor Masalta MSR 58-3
22.319,77 LEI

Monocilindrul vibrocompactor Masalta MSR 58-3 dispune de greutate redusa si este usor de manevrat. Este destinat compactarii suprafetelor granulate si asfaltului. Cilindrul compactor este ideal pentru lucrari de intretinere si reparatii. Datorita transmisiei hidraulice, motorul actioneaza o pompa hidraulica prin intermediul careia sunt comandate atat unitatea de vibrare, cat si deplasarea cilindrului, astfel viteza de lucru fiind variabila.

Rigla vibranta electrica Enar QXE cu profil 3m
3.103,13 LEI

Rigla vibranta electrica Enar QXE se pretreza pentru lucrari interioare si exterioare datorita motorului electric puternic. Vibrarea si nivelarea betonului se face cu profilul de aluminiu de 3m. Motorul electric ENAR al acestei grinzi vibrante folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului se alimenteaza la 220V. Greutate grinda vibranta 17 kg. Lungimea profilului pentru grinda vibranta cu manere QXE - ENAR poate sa fie: 2, 2,5 sau 3m. Modelul QXE Enar cu maner poate sa fie folosita de un singur operator cu usurinta, intretinerea are costuri foarte reduse.

Finisor de beton pentru margini Masalta MT36-4U
5.624,96 LEI

Finisorul de beton pentru margini Masalta MT36-4U dispune de angrenaj supradimensionat ce asigura o durata de viata crescuta. Utilajul este dotat cu motor Honda GX160 de 5.5 CP. Manerul reglabil asigura manevrarea cu usurinta.

Set vibrator Enar MB 52
2.416,40 LEI

Setul contine convertizor static Spyder, ax flexibil de 7 m cu inalta rezistenta la abraziunea betonului, cu mufa de cuplare rapida la convertizor si cap vibrator cu motor de inalta frecventa incorporat.^ Convertizorul prezinta carcasa din aluminiu anti soc, bloc electronic protejat la vibratii, protectie la scurtcircuit, protectie la curent diferential, protectie la lucrul in doua faze.^ Capatul vibrator are motor supra dimensionat pentru a evita incalzirea excesiva.

Set vibrator Enar M 6 AFP
3.028,96 LEI

Setul vibrator este alcatuit din:^ Cablu electric de lungime 10 m cu mufa etansa de conectare la convertizor;^ Cutie de comanda etansa din aluminiu, cu buton de pornire-oprire;^ Ax flexibil cauciucat (5 m) cu rezistenta mare la abraziune;^ Cap vibrator (diam. 58 mm) cu motor de inalta frecventa.^ ^ Amperaj maxim: 16 A^ Productivitate: 35 m3/h^ Greutate completa (cap+ax): 15 kg

Rigla 4 m Enar pentru QXE Enar
1.320,86 LEI

Asigura o nivelare uniforma pe intreaga lungime a riglei. Lungime totala 4m, din aluminiu. Se potriveste cu unitatea de antrenare QXE Enar.

Set vibrator Enar M 5 AFP
2.802,97 LEI

Setul vibrator este alcatuit din:^ Cablu electric de lungime 10 m cu mufa etansa de conectare la convertizor;^ Cutie de comanda etansa din aluminiu, cu buton de pornire-oprire;^ Ax flexibil cauciucat (5 m) cu rezistenta mare la abraziune;^ Cap vibrator (diam. 50 mm) cu motor de inalta frecventa.^ ^ Amperaj maxim: 12A^ Productivitate: 30 m3/h^ Greutate completa (cap+ax): 14 kg

Vibrator de adancime pentru beton cu convertizoare rotative Enar AFE 4500
10.635,92 LEI

Are o fiabilitate exceptionala si asigura productivitate ridicata. Se poate utiliza in regim continuu de lucru, pentru turnari de volume mari de beton.

Set vibrator Enar M 7 AFP
3.194,08 LEI

Setul vibrator este alcatuit din:^ Cablu electric de lungime 10 m cu mufa etansa de conectare la convertizor;^ Cutie de comanda etansa din aluminiu, cu buton de pornire-oprire;^ Ax flexibil cauciucat (5 m) cu rezistenta mare la abraziune;^ Cap vibrator (diam. 65 mm) cu motor de inalta frecventa.^ ^ Amperaj maxim: 22 A^ Productivitate: 40 m3/h^ Greutate completa (cap+ax): 18 kg

Vibrator de adancime pentru beton Enar AVMU TAX 5 AX 48
2.591,93 LEI

Motorul electric Avmu prezinta alimentare monofazata (220V), carcasa robusta antisoc, dubla izolatie electrica a motorului, ventilator puternic, cu filtru de praf,^ Capetele vibratoare AX in baie de ulei au 4 rulmenti Heavy-Duty de inalta precizie. Etansarea este completa, cu garnituri duble, iar conexiunea se face cu axul flexibil din otel tratat termic, rezistent la oboseala.^ Axul flexibil TAX 5 (5m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Mai compactor Masalta MR72H
8.881,52 LEI

Maiul compactor Masalta MR72H este echipat cu motor in 4 timpi, pornirea fiind mai usoara si zgomotul diminuat considerabil. Acceleratia Heavy-duty ofera o functionare sigura si indelungata. Sistemul suplimentar de filtrare a aerului impreuna cu filtrele standard alimenteaza motorul cu aer curat, marindu-i durata de viata.

Slefuitor dublu de beton Masalta MRT 73
37.875,26 LEI

Slefuitorul dublu de beton Masalta MRT73 are o durata mare de viata, datorita reductorului Heavy Duty.^ Sistemul de control cu doua manete multifunctionale asigura o manevrare precisa.^ Scaunul rabatabil faciliteaza accesul la motor.^ Pentru a rezista conditiilor grele de lucru de pe santier, slefuitorul Masalta MR73 este dotat cu cadru de otel cu duritate mare.^

Ax flexibil 3 metri TAXE 3
722,24 LEI

Axul flexibil TAXE 3 (3m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI