Valuta:
Masa de ping-pong Sponeta S1-12i
810,00 LEI

Masa de ping pong Sponeta S1-12i este de tip interior. Masa de ping pong face parte din gama Hobbyline. Masa de tenis are un blat cu o grosime de 19mm.

Masa de ping-pong Sponeta S1-13e
1.580,00 LEI

Masa de ping pong S1-13e (albastra) poate fi folosita afara. Masa de ping pong este fabricata in Germania si este de o calitate superioara.

Masa de ping-pong Adidas Classic
897,00 LEI

Masa de ping pong Adidas Ti classic este de tip interior. Masa are stratul superior albastru din melamina de calitate superioara de 4mm cu protectie UV.

Fileu Sunflex Match
163,08 LEI

Plasa din bumbac

Masa de ping-pong Kettler Stockholm Aluminiu
2.854,16 LEI

Masa de tenis pentru outdoor

Lemn TSP Fusion ALL +
266,69 LEI

Lemn TSP Fusion ALL + prezinta un echilibru perfect datorita tehnologiei i-pure "3 in 1" Energy. Combinaţia dintre furnirul de mahon de înaltă calitate şi nucleul Kiri asigură un control unic şi o viteză suficientă. Ionii negativi, parte din produsul "3 in 1 Energy" asigură circulaţia sângelui în organismul tău. Datorită unei circulaţii sangvine mai bune, te vei concentra mai uşor. Te vei simţi mult mai confortabil. Ionii negativi pot fi întâlniţi în principal în natură. O concentraţie mai mare de ioni negativi în aer poate fi identificată în apropierea cascadelor, mărilor, pădurilor sau în regiunile montane. Funcţia ionilor negativi este aceea de a ajuta la relaxare şi de a spori concentrarea. Razele infraroşii îndepărtate, ce sunt de asemenea parte din tehnologia "3 in 1 Energy" oferă o senzaţie de căldură care vine din interior – vei fi întotdeauna relaxat, chiar şi în situaţiile critice. Caracteristica specială a atomului Ge (Nr. 32 în tabelul elementelor) este aceea ca poate creste viteza circulaţiei sangvine. Rezultatul este mai multă energie şi o mai bună funcţionare a organismului.

Masa de ping-pong Kettler Riga Pro Aluminium
2.700,30 LEI

Masa de tenis cu tabla din aluminiu compus (22 mm) rezistenta la apa^

Masa de ping-pong Sponeta S5-72i
1.649,00 LEI

Potrivita indeosebi pentru scoli, cluburi si institutii asemanatoare.

Sunflex Castel Control ALL +
93,84 LEI

Aceasta paleta a fost construita pentru a oferi un echilibru ideal intre viteza si control. Stratul central este din lemn Ayan (Movingui) foarte durabil, iar straturile exterioare sunt din lemn usor Bass. Manerul Comfort micsoreaza frecarea facand utilizarea mai usoara. Jucatorii tehnici, care utilizeaza atat apararea cat si atacul intr-o armonie perfecta, vor gasi un aliat de nadejde.

Lemn TSP Reflex-50 Award OFF
178,50 LEI

Lemnul TSP Reflex-50 Award OFF s-a impus ca bestseller in categoria TSP in Europa si Japonia, datorita lemnului ofensiv sensibil cu semi-atenuare areflexelor.

Husa masa tenis 50035
120,77 LEI

Se poate folosi conform nevoilor dumneavostra pentru 3 tipuri diferite de mese

Husa dubla TSP Samia
89,25 LEI

Husa dubla TSP Samia este realizata dintr-un material foarte stabil, ofera spatiu pentru pana la 3 palete si are o placa de protectie suplimentara care poate fi usor scoasa. Fiecare parte laterala a husei prezinta un buzunar exterior suplimentar.

Masa de ping-pong Sponeta S1-12e
1.580,00 LEI

Masa de ping pong Sponeta S1-12e este dedicata utilizarii ei outdoor. Masa de ping pong Sponeta are un blat de 4mm cu un profil de aluminiu de 36mm.

Lemn TSP Kanjo Feeling OFF
266,69 LEI

Placa de lemn TSP Kanjo Feeling OFF cu efect de ofensiv de 7-ply, raspunde perfect datorita impactului moale si rapid al mingii si este ideala pentru jucatorii ofensivi care adora jocul de la jumatatea distantei.

Mingi TT-Ball Sunflex Competition
23,42 LEI

Mingile TT-Ball Sunflex Competition au 3 stele, aprobate ITTF, vin in tub de plastic, sunt de culoare alba si au 40 mm in diametru.

Lemn TSP Balsa 2.5 DEF
223,12 LEI

Lemnul TSP Balsa 2.5 DEF prezinta suprafata extinsa a paletei, control remarcabil si greutate redusa.

Lemn TSP Gaia
319,87 LEI

Paleta TSP Gaia ofera garantia pentru o senzatie excelenta datorita celor 5 straturi perfect armotizate. Cu aceasta paleta se poate aborda orice stil de joc: lovituri agresive, block-uri pasive sau counter-sprins. Este perfecta pentru jucatorii agresivi orientati pe spin.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept