Valuta:
Minipanou Spalding Chicago Bulls
93,99 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Chicago Bulls poate fi folosit in birou sau in camera copilului. Panoul este insotit de o minge de baschet in miniatura - marimea 1 si se poate monta cu usurinta datorita pad-urilor adezive amplasate pe spatele panoului.

Inel baschet + plasa
81,77 LEI

Pentru outdoor, din metal, diametru 45 cm, dimensiune oficiala.

Minipanou Spalding New York Knicks
93,99 LEI

Minipanoul de baschet Spalding New York Knicks reprezinta alegerea perfecta pentru birou sau camera copilului. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1, iar montarea se face cu usurinta datorita pad-urilor adezive de pe spatele panoului.

Extensie suport Spalding pentru panouri baschet
235,56 LEI

Extensie ce se poate adapta la panouri care au diametrul polului de maxim 8.89 cm, pe acoperisul casei sau pe suprafete plane. Dimensiune maxim acceptata panou 122 cm.

Panou de baschet Spalding NBA Logo Composite
1.318,91 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Logo Composite este construit din material eco-compozit si are o lungime de 112 cm. Plasa inelului este din material alb, impermeabil, rezistent in orice conditii meteo.

Panou de baschet Spalding Board Combo Fan
482,19 LEI

Panoul de baschet Spalding Board Combo Fan este confectionat din material eco-compozit si are o lungime de 112 cm. Inelul panoului este solid, din otel, iar plasa alba este rezistenta in orice conditii meteo.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI