Valuta:
Telemetru cu laser Bosch GLM 30
338,02 LEI

Telemetrul cu laser Bosch GLM 30 este dedicat utilizarii profesionale, este compact si usor de utilizat. Acesta masoara pana la o distanta de 30 de metri, avand o precizie de +/- 2mm.

Ciocan rotopercutor Bosch GBH 36 V-LI COMPACT cu 2 acumulatori (1,3 Ah)
2.243,10 LEI

Ciocanul rotopercutor Bosch GBH 36 V-Li este la fel de puternic ca o scula electrica alimentata de la retea: pana la 195 gauri (6 x 40 mm in beton) cu acumulatorul incarcat, optim in mediul exterior.^ Dispune de mecanism de percutie pneumatic cu functie de daltuire, optimizat pentru gauri de 8-16 mm in beton (max. 26 mm).^ La fel de rapid ca cel mai bun ciocan de 2 kg alimentat de la retea datorita energiei de percutie ridicate (2.8 J).

Ciocan rotopercutor Bosch GBH 2-26 DFR
858,23 LEI

Ciocanul rotopercutor Bosch GBH 2-26 DFR dispune de cele mai ridicate performante la gaurire din clasa ciocanelor de 2 kg.^ Schimbarea se face extrem de rapid, fara cheie, de la mandrina SDS-plus la mandrina rapida.^

Ciocan rotopercutor Bosch GBH 7-46 DE
3.327,74 LEI

Bosch GBH 7-46 DE este cel mai puternic ciocan din clasa sa datorita motorului de 1350 W.^ Indeparteaza o cantitate foarte mare de material la daltuire cu ajutorul functiei Turbo Power si o energie de percutie de pana la 15 J.^ Ciocanul rotopercutor Bosch GBH 7-46 DE are o durata de viata indelungata, datorita componentelor metalice robuste.^ Manevrare extrem de confortabila prin turatia reglabila individual, intrerupator cu posibilitate de blocare in modul de daltuire si maner suplimentar nou, ergonomic.

Slefuitor cu excentric Bosch GEX 125 AC
773,96 LEI

Slefuitorul cu excentric Bosch GEX 125 AC ofera performante ridicate la indepartarea materialului. Miscarea excentrica plus rotatia asigura cea mai fina slefuire cu un randament ridicat. Flansa lagarului din aluminiu asigura o durabilitate ridicata si functionare silentioasa.

Polizor unghiular Bosch GWS 22-230 H
567,63 LEI

Polizor unghiular echipat cu filet de racordare suplimentar pentru fixare pe suport de taiat. Rulmenti cu bile dublu etansati si angrenaj deosebit de rubust ce garanteaza o durata de exploatare indelungata.

Ciocan demolator Bosch GSH 11 VC + GWS 850C
3.499,06 LEI

Ciocanul demolator Bosch GSH 11 VC ofera cel mai bun raport putere-greutate din clasa sa, datorita motorului puternic de 1700 W si energiei de impact de 23 J, raportate la doar 11.4 kg greutate.

Surubelnita Skil 6222AA
184,16 LEI

Surubelnita Skil 6222AA are un design compact, greutate redusa, un cablu de 6 m pentru un confort optim in timpul lucrului.^ Dispune de 2 viteze mecanice: viteza mare pentru gaurire si putere mare pentru lucrari de insurubare.^ Pentru o pornire usoara si un control complet in orice moment, surubelnita are viteza variabila.^

Polizor unghiular Skil 9780AA
354,68 LEI

Polizorul unghiular Skil 9780AA este un polizor de mare capacitate, pentru lucrari grele, de ex. polizarea metalelor solide si a pieselor turnate, indepartarea rapida a excrescentelor, nivelarea liniilor de sudare mari, taierea metalelor in profunzime, perierea si indepartarea ruginii de pe suprafetele din tabla si taierea betonului sau pietrelor de pavaj.^ Fiabilitatea si durata de functionare indelungata a uneltei sunt asigurate de componentele de inalta calitate.^ Manerul lateral poate fi montat in trei pozitii, asigurand o manevrare confortabila in orice situatie.^ Oboseala cauzata de vibratii este redusa datorita manerului moale.^

Ciocan rotopercutor Bosch GBH 4-32 DFR
2.024,36 LEI

GBH 4-32 DFR este un ciocan multilateral perfect pentru aplicatii universale, foarte eficient si extrem de confortabil datorita nivelului mic al vibratiilor.^ Reprezinta sulutia ideala pentru lucrari de renovare: lucrari solicitante de daltuire (spart gresie, trasare canaluri) sau lucrari usoare de demolare.^ Dispune de aceeasi putere in ambele sensuri.

Mira telescopica CST Berger 06-805M
243,62 LEI

Mira telescopica CST Berger 06-805M este confectionata din aliaj de aluminiu usor si stabil, iar butoanele de blocare ale elementelor sunt din policarbonat rezistent la frecare. Partea anterioara este prevazuta cu o scala divizata pentru nivelare, iar cea posterioara cu o scala divizata pentru masurare.

Fierastrau de masa Makita LF1000
4.072,70 LEI

Fierastraul de masa Makita LF1000 face parte din clasa profesionala. Fierastraul de masa Makita are un grad mare de colectare a prafului. Puterea nominala a fierastraului de masa este de 1650 Watt.

Polizor drept Makita GD0800C
1.573,57 LEI

Polizorul drept Makita GD0800C dispune de rezerve mari de putere pentru lucrari de slefuire de precizie, este ideal pentru slefuire, debavurare si finisare. Beneficiaza de amortizare de tip nou a vibratiilor, care evita reculul si permite o pornire fara socuri, de sistem electronic de mentinere constanta a turatiei sub sarcina si de reglare a turatiei prin rotita.

Nivela laser linii-puncte Bosch GCL 25 Professional
1.164,11 LEI

GCL 25 Professional este nivela optima pentru constructorii care au diverse aplicatii de aliniere si au nevoie de o nivela multifuntionala: constructori pereti din gips carton, electricieni, tamplari, instalatori, montatori de bucatarii constructori scari. Cu aceasta nivela economisiti bani (nu este necesara achizitia a doua nivelel laser pentru acoperirea tuturor aplicatiilor), spatiu (nu este necesara depozitarea a doua nivele laser), efortul depus este minim (nu este necesar transportul a doua nivele laser), timpul este redus (nu este necesara desfacerea, ajustarea si strangerea a doua nivele laser la spatiul de lucru).

Masina de gaurit/insurubat pentru rigips Skil 6940
404,55 LEI

Surubelnita usoara si compacta^ Duza cu oprire pe profunzime pentru reglajul facil al profunzimii^ Maner cu forma ergonomica pentru confortul utilizatorului^ Suprafata de prindere moale, antiderapanta, pe manerul posterior^ Comutator mare pentru turatie variabila pentru o operare usoara^ Buton de blocare pentru functionare permanenta^ Functionare dreapta/stanga^ Banda clema pentru depozitarea facila a uneltei^ Viteza variabila

Masina de gaurit si insurubat Skil 6504MA
308,64 LEI

Masina de gaurit si insurubat Skil 6504MA dispune de sistem automat de blocare a axului pentru schimbarea rapida si usoara a accesoriilor. Manerul cu forma ergonomica asigura confortul si protectia utilizatorului.

Masina de insurubat Bosch GSR 6-45 TE + MA 55
1.244,60 LEI

Masina de insurubat Bosch GSR 6-45 TE reprezinta solutia eficienta pentru gips-carton. Masina permite exercutarea de insurubari in serie, precuse, cu o viteza foarte mare. Datorita constructiei ergonomice si greutatii reduse, masina de insurubat GSR 6-45 TE poate fi utilizata cu usurinta.

Receptor Bosch LR 2
537,61 LEI

Receptorul Bosch LR2 este usor manevrabil pentru raze de actiune de pana la 50 m. Receptorul se monteaza cu usurinta pe o rigla de masurare.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI