Valuta:
Role Worker Marco 2 in 1
239,00 LEI

Rolele Worker Marco 2 in 1 se fixeaza corect pe glezna, reducand riscul accidentarilor. Rolele Marco 2 in 1 pot fi folosite ca patine. Gheata dreapta este prevazuta cu frana detasabila. Sina cu insertie de fibra de sticla si interiorul Comfort Fit plaseaza aceste role in topul celor mai apreciate din clasa sa.

Role Worker Dublin
219,00 LEI

Marimi ajustabile

Skateboard Sportmann Full
110,36 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Full este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Fila Icon
341,66 LEI

Skateboard-ul Fila Icon este ideal pentru skaterii incepatori sau intemerdiari. Placa esre realizata din artar canadian cu 7 straturi, fiind foarte rezistenta. Skateboard-ul suporta o greutate maxima a utilizatorului de 60 kg.

Role WORKER Adriane
209,30 LEI

Rolele Worker Adriane cu design modern, calitate superioară și sistem patentat de reglare a mărimii Fast Boot!

Skateboard Worker Junior
90,24 LEI

Un skateboard creat pentru copii. Nu este recomandat pentru scheme si sarituri^

Casca Skateboard Profi
55,00 LEI

Casca pentru roleri, skateboard si ciclism. Casca velo PROFI este certificata TÜV-GS si CE1078 pentru role, skateboard si ciclism.

Role Worker Funky Set
175,01 LEI

Este alegerea ideala pentru copii incepatori. Setul este pus intr-o geanta practica, si usor de transportat.

Role Worker Street
125,00 LEI

Marimi S (30-33), M (34-37), L (38-41)

Skateboard Sportmann Pirate
129,56 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Pirate este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Artist
110,36 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Artist este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Hellfull
110,36 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN hellfull este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Role Worker Tri Skate
149,01 LEI

Primele role recomandate pentru copilul tau. O pereche de roti in spate asigura stabilitatea si siguranta. Culori disponibile: rosu si albastru.

Skateboard Dukes Old Skool Series
45,00 LEI

-Deck: lemn de artar in 9 straturi acoperit in totalitate cu material aderent.^ -Dimensiuni: 79cmx20cm^ -Axe roti: heavy duty, finisaj negru^ -Roti: 50x36mm, PVC alb^ -Rulmenti: 608Z, protejati anticoroziune^

Aparatori role Sportmann Doris
30,00 LEI

Aparatori role pentru copii.

Role Worker Mia
238,80 LEI

Rolele Worker Mia sunt destinate pentru fetele care vor sa tina pasul cu moda. Ghetele sunt concepute in asa fel incat sa ofere confortul maxim utilizatorului.^ Rolele sunt produse din materiale de calitate. Aceste role sunt dotate cu trei sisteme de fixare: sireturi, curelusa Velcro si o clema de siguranta.^ Rolele au fost concepute in asa fel incat sa ofere siguranta si manevrabilitate maxima. Ghetele sunt foarte confortabile.^ Marimea se poate ajusta foarte usor, cu ajutorul unui buton pentru reglare.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI