Valuta:
Pompa submersibila Karcher SCP 9000
557,99 LEI

Pompa submersibila Karcher SCP 9000 este potrivita pentru aspirarea sau traversarea rapida a apei curate sau putin murdare. Prin ajustarea la picior, pompa poate fi utilizata atat pentru pomparea apei usor murdare, cat si pentru aspirarea plana. Pompa porneste automat de la un nivel al apei de 3 cm. Prin intermediul intrerupatorului plutitor optimizat trecerea la nivel poate fi stabilita foarte usor.

Pompa submersibila electrica Taifu SGP 400
279,50 LEI

Pompa submersibila electrica Taifu SGP 400 prezinta protectie termica, rotor si maner din plastic. Este adecvata pentru drenarea subsolurilor de apa (curata), irigari de mici dimensiuni in gradini, gospodarii, pomparea aperi din rezervoare si cisterne.

Pompa submersibila Karcher SDP 9500
557,99 LEI

Pompa submersibila Karcher SDP 9500 este robusta si performanta, fiind potrivita pentru aspirarea sau traversarea rapida a apei curate sau putin murdare. Pompa este ideala pentru folosirea in pivnite, piscine sau iazuri.

Pompa submersibila Karcher SDP 14000 Level Sensor
744,47 LEI

Pompa submersibila Karcher SDP 14000 este recomandata pentru aspirarea sau traversarea rapida a apei curate sau putin murdare. Pompa este ideala ca drena pentru pivnite, piscine sau iazuri - aspirarea, traversarea sau pomparea apei curate sau usor murdare.

Pompa submersibila Karcher SCP 6000
251,02 LEI

Pompa submersibila Karcher SCP 6000, destinata aspirarii sau traversarii apei curate sau putin murdare, este potrivita pentru folosirea in pivnite, piscine sau iazuri. Pompa porneste automat la un nivel al apei de 3 cm.

Pompa centrifugala Braco Aspri 25-4M
1.566,20 LEI

Pompa pentru lucrul cu apa curata in aplicatii domestice, irigatii si grupuri hidrofoare.

Pompa submersibila Karcher SDP 7000
278,28 LEI

Pompa submersibila Karcher SDP 7000 este potrivita pentru aspirarea sau traversarea rapida a apei curate sau putin murdare. Pompa se foloseste in pivnite, piscine sau iazuri, pentru traversarea sau pomparea apei curate sau murdare.

Pompa autoaspiranta Braco Delta 755M
651,18 LEI

Pompa centrifugala, monoetajata, cu sistem Venturi. Pentru lucrul cu apa curata in aplicatii domestice, irigatii si grupuri hidrofoare.

Pompa submersibila Braco Acuaria 27-4 M
2.110,74 LEI

Pompa submersibila multicelulara pentru puturi dechise cu diametrul de min. 140 mm, folosite in irigari, decantari, seturi hidropneumatice.

Pompa electrica Taifu JET 80
332,58 LEI

Pompa electrica Taifu JET 80 cu autoamorsare pompeaza apa curata chiar si cu bule de aer. Este adecvata utilizarii in gospodarii, la irigari de mici dimensiuni, pentru pomparea apei curate si ridicarea presiunii in diverse instalatii. Poate fi folosita si in regim de hidrofor prin adaptarea unui rezervor in partea superioara. Pompa prezinta turbina din bronz pentru rezistenta la coroziune protectie termica si arbore inoxidabil pentru rezistenta sporita.

Pompa submersibila Karcher SCP 7000
371,52 LEI

Pompa submersibila Karcher SCP 7000, destinata aspirarii sau traversarii apei curate sau putin murdare, este potrivita pentru folosirea in pivnite, piscine sau iazuri. Pompa porneste automat la un nivel al apei de 3 cm.

Pompa electrica Taifu JET 100A
383,56 LEI

Pompa electrica Taifu JET 100 cu autoamorsare este folosita pentru pomparea apei pentru uzul domestic, ridicarea presiunii in diferite instalatii, umplerea sau golirea diferitelor rezervoare. Temperatura maxima ambientala trebuie sa fie mai mica de 40 grade Celsius. Pompeaza apa curata chiar si cu bule de aer. Pompa este adecvata utilizarii in gospodarii la irigari de dimensiuni mici, pentru pomparea apei curate si ridicarea presiunii unui rezervor din partea superioara. Dispune de turbina din bronz pentru rezistenta la coroziune si arbore inoxidabil pentru rezistenta sporita.

Pompa submersibila Karcher SCP 16000 Level Sensor
883,61 LEI

Pompa submersibila Karcher SCP 16000 are o putere maxima a motorului de 0.9 kW. Pompa se recomanda pentru traversarea rapida a apei curate. Pompa dispune de intrerupator On/Off/Auto. Acesta ofera confort sporit prin permutarea usoara de la actionare automata la actionare manuala. Un filtru de otel detasabil protejeaza pompa centrifuga de infundare, crescand astfel siguranta de functionare.

Pompa electrica de suprafata Taifu SGJ 800
352,67 LEI

Pompa Taifu SGJ800 este vopsita in camp electrostatic, iar angrenajul foloseste rulmenti profesionali brand C&U. Pompa este potrivita pentru alimentarea cu apa potabila, pentru irigatii, marirea presiunii in diverse instalatii, distributia apei. Pompa este proiectata sa pompeze apa curata fara substante periculoase, impuritati sau gaze dizolvate.

Pompa pentru apa murdara Fieldmann FVC 4001 EK
266,44 LEI

Pompa pentru apa murdara Fieldmann FVC 4001 EK ideala pentru golirea subsolurilor, piscinelor, puturilor.

Pompa submersibila de inalta presiune Taifu 4SKM-100
660,31 LEI

Pompa submersibila de inalta presiune Taifu 4SKM-100 este recomandata pentru puturi cu diametrul minim de 4 inch. Pompa este potrivita pentru alimentarea cu apa a diversilor consumatori: uz domestic, civil, pentru gradinarit sau irigatii.

Pompa centrifugala Braco Aspri 35-4MN
1.996,96 LEI

Pompa pentru lucrul cu apa curata in aplicatii domestice, irigatii si grupuri hidrofoare.

Pompa submersibila cu plutitor Taifu GS 400
214,94 LEI

Pompa submersibila electrica Taifu GS 400 cu plutitor, rotor din material plastic, protectie termica si maner din plastic, este adecvata pentru pomparea apei murdare din subsoluri, gropi, etc. Pompa electrica poate fi utilizata la temperaturi ale mediului ambiant de maxim 40 grade Celsius iar fluidul de lucru maxim 35 grade.