Valuta:
Masina de curatat cu inalta presiune Skil 0760AA
271,47 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Skil 0760AA ofera putere si presiune ampla, pentru aplicatiile de curatare casnica.^ Este dotata cu curele de legatura exclusive Skil "Easy Storage", pentru atasarea convenabila a furtunului si cablului la unealta.^ Pompa este construita in intregime din aluminiu, pentru o durata de viata mai lunga.^ Pentru a putea fi transportata cu usurinta, masina de curatat Skil 0760AA este compacta si usoara. Confera mobilitate sporita, cu raza de actiune de 11 metri (5 m cablu, 5 m furtun si lance).^ Lancea este lunga, oferind posibilitati variabile de stropire. Pentru confortul utilizatorului, masina de curatat este dotata cu maner de pistol ergonomic.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 4 Classic
1.087,46 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 4 inlatura cu usurinta murdarii medii de pe masini, garduri, sau suprafete mari.

Masina de curatat cu presiune Fieldmann 2002-E
345,48 LEI

Masina de curatat presiune Fieldmann 2002-E asigura manevrarea facila datorita cuplajelor rapide. Greutatea redusa si design-ul compact al masinii permit depozitarea ei cu usurinta, economisind spatiul.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 7 Classic
2.256,35 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 7 Classic permite inlaturarea murdariei persistente de pe alei, din piscine, de pe biciclete etc. Curatitorul are o presiune de lucru de maximum 160 bar.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 4 Home T250
1.323,98 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 4 Home elimina cu succes murdaria moderata. Curatitorul reprezinta solutia ideala pentru curatarea gardurilor de gradina, a bicicletelor sau vehiculelor mici. Furtunul de inalta presiune este usor de manevrat, cu conectare si deconectare rapida la/de la aparat si piston.

Masina profesionala de curatat cu inalta presiune Bosch GHP 5-13 C
2.347,09 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch GHP 5-13 C dispune de pompa de alama robusta si fiabila cu pistoane cu invelis ceramic. Pentru eficienta maxima, masina permite reglarea presiunii de curatare.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 3 Auto
817,62 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 3 Home inlatura murdaria de pe garduri, alei, biciclete, mobilier de gradina etc. Masina se utilizeaza cu usurinta datorita designului compact.

Masina de curatat cu presiune Makita HW131
2.287,28 LEI

Masina de curatat cu presiune Makita HW131 este destinata uzului profesional. Aceasta dispune de motor puternic de 2100 W, cu inductie, si asigura o presiune ridicata si constanta in timpul functionarii.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 3 EU
765,98 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 3 inlatura murdaria de pe garduri, alei, biciclete, mobilier de gradina etc. Masina se utilizeaza cu usurinta datorita designului compact.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 5 Home T250
1.717,01 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 5 Home permite o presiune maxima de lucru de 145 bar. Detergentul poate fi aplicat sau inlocuit rapid cu ajutorul sistemului Plug'n'Clean. Furtunul de inalta presiune este usor de manevrat, cu conectare si deconectare rapida la/de la aparat si piston.

Suflanta Ryobi OBL1801
244,84 LEI

Accepta acumulatori 18V One PlusTM NiCad sau Lithium-Ioan (vanduti separat)^ Suflanta puternica dar fara zgomot^ Viteza aer 193 km/h^ Greutate redusa^ Comutator ergonomic^ Duza aer pentru viteza mare^ Maner GripZoneTM

Masina de curatat cu inalta presiune cu motor pe benzina Karcher G 4.10
2.152,12 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher G 4.10 este destinata utilizatorilor care prefera independenta fata de alimentarea cu curent in timpul utilizarii.

Masina profesionala de curatat cu inalta presiune Bosch GHP 8-15 XD
4.694,47 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch GHP 8-15 XD este potrivita pentru folosirea pe santier. Masina reprezinta solutia cea mai buna pentru un mediu de lucru foarte murdar.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 5 Premium
1.717,01 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 5 Premium este ideal pentru indepartarea ocazionala a murdariei moderate de pe pereti din piatra, biciclete etc.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 7 Home
2.501,64 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 7 Home este potrivit pentru curatarea murdariei de pe alei, biciclete, piscine, vehicule etc. Curatitorul este ideal pentru utilizarea frecventa si pentru indepartea murdariei persistente.

Masina de spalat sub presiune Ryobi RPW2400
2.472,80 LEI

Cadru de metal robust cu maner telescopic si roti pentru transport si depozitare usoara^ Lance Quick Connect-pentru inlocuire usoara duze^ Compatibil cu gama de accesorii Expand-it™^ Inclus in varianta standard: duza 0˚ , duza 25˚ , duza 40˚ nozzle

Masina de spalat sub presiune Ryobi RPW130HS
1.568,10 LEI

Tehnologia de pompare Groundbreaking HydroSurge™ produce simultan presiune mare si debit mare^ Combinatie de 2 jeturi produce debite marite^ Lance Quick Connect-pentru inlocuire usoara duze^ Rama de metal robusta cu maner telescopic si roti pentru transport si depozitare usoara^ Rezervor detergent incorporat mareste puterea de curatare^ Aplica detergent cu 1 jet, curata cu altul^ Compatibil cu gama de accesorii Expand-it™^ Inclus in varianta standard: duza 0˚ , duza 25˚ , duza 40˚ , perie fixza, duza Turbo

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch AQT 37-13 Plus
765,50 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch AQT 37-13 Plus ofera putere de curatare ampla si diversificata, cu ajutorul numeroaselor accesorii cuprinse in setul de livrare.