Valuta:
Dezumidificator Kind Home Equilibrium AKD-M200RV
1.287,19 LEI

Dezumidificatorul Kind Home Equilibrium AKD-M200RV poate fi utilizat la o temperatura de lucru intre 5 si 35 grade Celsius. Dezumidificatorul se va opri automat atunci cand s-a atins nivelul de umiditate dorit din incapere. Dezumidificatorul va porni automat imediat ce umiditatea din incapere creste peste nivelul setat.

Purificator de aer ADA Electrotech CO ADA 682
962,00 LEI

Purificatorul de aer Ada Electrotech CO ADA 682 foloseste un sistem de sterilizare pe baza de UV. Purificatorul de aer Ada Electrotech elimina particulele solide : praf, par, scame, etc.

Dezumidificator casnic Master tip DH 716
1.149,86 LEI

Dezumidificatorul casnic Mater tip DH 716 previne formarea ruginii, mucegaiului sau a petelor. Reduce timpul de eliminare a umezelii si regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri.

Aer conditionat Fujitsu Inverter Standard ASYG09LMC
2.573,26 LEI

Aparatul de aer conditionat Fujitsu ASYG09LMC dispune de tehnologia Inverter. Design-ul sau compact, modern, se potriveste oricarei incaperi.

Aer conditionat Hitachi Akebono RAK-50PXB-RAC-50WXB Inverter 18000 BTU
6.886,30 LEI

Aparatul de aer conditionat Hitachi Akebono RAK-50PXB-RAC-50WXB gama inverter, cu o capacitate maxima de racire de 18000 BTU, face parte din clasa A++

Dezumidificator casnic si de birou Master DH 710
741,67 LEI

Dezumidificatoarele previn formarea ruginii, mucegaiului, petelor. Reduc timpul de eliminare a umezelii. Regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Reduc cheltuielile de intretinere si depozitare. Contribuie la scaderea cerintelor de incalzire. Micsoreaza timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate. Imbunatatesc climatul de lucru

Aer conditionat LG Econo Inverter E12EK
2.259,18 LEI

Aparatul de aer conditionat LG Econo Inverter E12EK dispune de tehnologia Inverter ce controleaza simultan viteza motorului si a compresorului. Echipamentul este silentios si asigura un consum de energie cu pana la 60% fata de aparatele traditionale.

Aer conditionat Hitachi Eco Comfort RAK-25PEB/RAC-25WEB Inverter 9000 BTU
2.608,93 LEI

Aparatul de aer conditionat Hitachi ECO Comfort RAK-25PEB are o capacitate de racire de 9000 BTU. Eficenta la racire este de 5.8, astfel aparatul de aer conditionat facand parte din gama A+.

Dezumidificator profesional Master tip DH 92
7.633,55 LEI

Dezumidificatorul profesional Mater tip DH 92 are un randament mare ce previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor si in acelasi timp reduce timpul de eliminare a umezelii regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate se micsoreaza.

Aer conditionat LG Libero Inverter CS09AQ + S09AQU
2.599,62 LEI

Spre deosebire de aparatele de aer conditionat conventionale, aparatele inverter pot modifica turatia compresorului pentru a ajusta necesarul de racire sau incalzire. Cand se atinge temperatura dorita in camera, aparatul ajusteaza turatia compresorului astfel incat sa se mentina temperatura dorita in camera, in felul acesta realizand economii de energie de pana la 44%.^ Cand se porneste aparatul de aer conditionat este ori cald ori rece, astfel compresorul functioneaza la turatie maxima pentru a atinge temperatura dorita in camera cat mai repede. Cand se atinge temperatura dorita, spre deosebire de aparatele de aer conditionat conventionale care pornesc sau opresc compresorul, aparatele LG inverter ajusteaza si modifica permanent turatia compresorului pentru a mentine constanta temperatura dorita, cu minim de fluctuatie pentru a nu perturba confortul dumneavoastra.^ Aparatele de aer conditionat LG inverter utilizeaza compresoare DC inverter (curent continuu) datorita eficientei si zgomotului redus. Acestea sunt mult mai eficiente decat compresoarele normale de viteza constanta AC, in special la turatii mici.^

Dezumidificator profesional Master tip DH 62
5.768,64 LEI

Dezumidificatorul profesional Mater tip DH 62 are un randament mare ce previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor si in acelasi timp reduce timpul de eliminare a umezelii regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate se micsoreaza.

Detergent spumogen split Ecotech Split Net 500 ml
37,71 LEI

Detergentul spumogen Ecotech este parfumat, bazat pe agenti tensioactivi, alcooli, dezinfectanti, corector de PH, si asigura o curatare eficienta a split-urilor aparatelor de aer conditionat, dezinfecteaza si odorizeaza, eliminand disconfortul produs de mirosul neplacut al instalatiei, are efect antialga si este usor detartrant pentru suprafete.

Dezumidificator semi-profesional Master DH 721
1.770,00 LEI

Dezumidificator semi-profesional tip DH 721 previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor. Prezinta compresor rotativ, higrometru incorporat, consum electric redus, randament mare. Constructia sa este robusta si fiabila, are design ergonomic pentru manevrare si transport.