BANCI DE FORTA
Producator
Valuta:
Banca abdomen Fit Style SA 008
172,75 LEI

Banca pentru abdomen Fit Style SA 008 dispune de cadru din otel rezistent la tensiune si de finisaj dublu, cu invelis sintetic.

Banca abdomen Fit Style SA 004
201,54 LEI

Banca pentru abdomen Fit Style SA 004 dispune de cadru confectionat din otel rezistent la tensiune.

Banca inclinata inSPORTline Straight
209,00 LEI

Banca pentru muschii stomacului care permite ajustarea inaltimii, asigura o pozitie optima pentru antrenament in timp ce fortifiaza muschii stomacului

Banca de forta inSPORTline Curved
289,00 LEI

Banca de forta pentru intarirea muschilor abdominali, ideala pentru antrenamentul la domiciliu

Banca de forta Weider Pro 130
345,49 LEI

Banca de exercitii Weider Pro 130 se poate inclina orizontal si vertical pentru a practica diverse exercitii. Cu ajutorul bancii se pot efectua exercitii pentru musculatura spatelui, bratelor, abdomenului si picioarelor. Banca se poate plia cu usurinta.

Banca reglabila Marbo Sport MH-L101
359,00 LEI

Banca abdomene inclinata MH-L101 Marbo Sport este o companie poloneză care se mândrește cu peste 30 de ani de tradiție in domeniul proiectarii si realizarii aparaturii sportive. Activitatea companiei este bazata pe producția de aparate sportive profesionale pentru sali de sport și cluburi de fitness dar si de uz casnic si semi- profesional, pentru cei ce doresc sa se antreneze in confortul propriei case dar doresc un echipament robust, modern si sigur. Produsele Marbo Sport se caracterizează prin înaltă calitate, fiabilitate și siguranță. Este o banca reglabila pliabila din seria Marbo-Home ce permite prin modificarea diferitelor pozitii, antrenamente variate ce va vor solicita numeroase grupe musculare. Banca este produs polonez 100%. Tehnologiile aplicate și soluțiile moderne merg împreună cu cea mai bună calitate a materialelor folosite. Fabricarea aparatelor se face folosind mașini computerizate de ultima generație, ceea ce asigură o potrivire perfectă a pieselor și îmbunătățește în mod semnificativ estetica producției. Datorită utilizării profilelor solide de 40x40 mm și a flanselor groase care asigura legatura diferitelor elemente ale bancii, garantăm stabilitatea completă a echipamentului, ceea ce se traduce în siguranța antrenamentului dumneavoastră. Echipamentul este conceput a fi cât mai funcțional posibil și simplu de a se utiliza. Tapițeria roșu și negru este plăcuta din punct de vedere estetic, umplutura este din burete gros de trei centimetri iar vopsirea este realizata in camp electrostatic cu pulbere. Banca MH-L101 a fost rafinată în funcție de comentariile clienților noștri, astfel încât este 100% compatibilă cu cerințele dumneavoastră. Modelul are un sistem rapid de reglare, avand 4 pozitii cu unghiuri de inclinatie intre 20% si 30%. În noua linie Home, toate șuruburile și piulițele sunt acoperite cu capace din plastic. Această soluție îmbunătățește...

Banca reglabila Fit Style SA 230
403,07 LEI

Banca Fit Style SA 230 ofera 4 pozitii de reglare si dispune de cadru confectionat din otel rezistent la tensiune.

Banca abdomen Tunturi Delta
449,00 LEI

Banca pentru abdomen Tunturi Delta este proiectata special pentru utilizare intensiva, design-ul acesteia fiind realizat de unul dintre cele mai renumite studiouri de design din Europa. Structura din metal inoxidabil cu pereti de 4 mm garanteaza siguranta maxima in timpul antrenamentului.

Banca multifunctionala inSPORTline Wave
479,00 LEI

Usoara si rezistenta, banca inSPORTline Wave cu mai multe accesorii ofera un antrenament mai diversificat. ^ In functie de accesoriile folosite cu aceasta banca va puteti dezvolta urmatoarele grupe de muschi: pectorali, biceps, muschii abdominali, coapse.

Banca multifunctionala inSPORTline Light
569,00 LEI

Banca multifunctionala pentru antrenament la domiciliu

Banca de exercitii inSPORTline Verge
579,00 LEI

Banca declinata inSPORTline Verge permite pozitia cu capul in jos a utilizatorului. Aceasta pozitie ajuta la relaxarea musculaturii si la ameliorarea durerilor de spate. Utilizarea perdiodica a bancii relaxeaza spatele si elibereaza caile respiratorii. Banca de exercitii este destinata utilizarii casnice si suporta o greutate maxima a utilizatorului de 100 kg.

Banca de forta multifunctionala SM 117
599,44 LEI

Banca de forta pentru intarirea muschilor, ideala pentru toate exercitiile de baza, cu gantere sau haltere. Componentele realizate din material de calitate care asigura o durata de exploatare lunga si sigura. Multifunctionalul este fabricat din otel de 4cm cu o capacitate de incarcare de 120 kg.^ Banca multifunctionalaSM 117 ofera de asemenea exercitii,cum ar fi extensii ale picioarelor si bucle picior,sau biceps(Scott banc) cu bratul cotiera detasabila.